Na het overweldigende succes van vorig jaar komt in 2020 Claus Hassing & de Bryan Adams Tribute terug naar ons land. Met 65 miljoen verkochte albums en nummer één hits in meer dan 40 landen heeft Bryan Adams de aandacht getrokken van een wereldwijd publiek. Hij speelde herhaaldelijk in uitverkochte zalen en festivals en zorgde voor onvergetelijke herinneringen bij z'n trouwe publiek. De Bryan Adams Tribute Band ( Europa's béste tribute band uit Denemarken) eert de échte Bryan Adams als rockicoon : de band is toegewijd, professioneel en slaagt er uitzonderlijk goed in om de essentie van de muziek te bewaren en er toch ook een persoonlijke toets aan te geven. "Summer of 69", "Everything I Do", "Run To You", "Cuts Like a Knife", "Heaven" en "Kids Wanna Rock" zijn maar een handgreep uit een arsenaal van hits van één van de best verkopende rock artiesten. Met de charismatische Claus Hassing als frontman (Deens finalist van Eurovisie Song Festival en een graag geziene gast in verschillende tv-programma's) en een zeer geëngageerd en professioneel team van bekende rockartiesten achter hem, brengt Bryan Adams Tribute een steengoede performance : elke keer weer gaat de zaal uit de bol en uiteraard ook het Kursaal Oostende.

Na de show wordt er verder gevierd in de erehal met DJ Moustache tijdens 'Ik was 20 in 80'. Het wordt inderdaad een unieke afterpaty met muziek uit de jaren tachtig. Group Vermeire uit Oostende is exclusieve partner van Concerten aan Zee 2020. Wie een ticket koopt, maakt kans om nog dezelfde avond met een promowagen Jaguar F type naar huis te vertrekken en dit voor één weekend. (PADI)

Vrijdag 20 maart om 19 uur in Kursaal Oostende : deuren open en muziek door DJ Moustache. Vanaf 20.30 uur show met The Bryan Adams Tribute Band. Na 23 uur afterparty. Tickets : 40 en 45 euro. Concertenaanzee.be. Radio Be One bezorgt je voor dit feest een exclusieve korting van 25% per ticket.

Na het overweldigende succes van vorig jaar komt in 2020 Claus Hassing & de Bryan Adams Tribute terug naar ons land. Met 65 miljoen verkochte albums en nummer één hits in meer dan 40 landen heeft Bryan Adams de aandacht getrokken van een wereldwijd publiek. Hij speelde herhaaldelijk in uitverkochte zalen en festivals en zorgde voor onvergetelijke herinneringen bij z'n trouwe publiek. De Bryan Adams Tribute Band ( Europa's béste tribute band uit Denemarken) eert de échte Bryan Adams als rockicoon : de band is toegewijd, professioneel en slaagt er uitzonderlijk goed in om de essentie van de muziek te bewaren en er toch ook een persoonlijke toets aan te geven. "Summer of 69", "Everything I Do", "Run To You", "Cuts Like a Knife", "Heaven" en "Kids Wanna Rock" zijn maar een handgreep uit een arsenaal van hits van één van de best verkopende rock artiesten. Met de charismatische Claus Hassing als frontman (Deens finalist van Eurovisie Song Festival en een graag geziene gast in verschillende tv-programma's) en een zeer geëngageerd en professioneel team van bekende rockartiesten achter hem, brengt Bryan Adams Tribute een steengoede performance : elke keer weer gaat de zaal uit de bol en uiteraard ook het Kursaal Oostende.Na de show wordt er verder gevierd in de erehal met DJ Moustache tijdens 'Ik was 20 in 80'. Het wordt inderdaad een unieke afterpaty met muziek uit de jaren tachtig. Group Vermeire uit Oostende is exclusieve partner van Concerten aan Zee 2020. Wie een ticket koopt, maakt kans om nog dezelfde avond met een promowagen Jaguar F type naar huis te vertrekken en dit voor één weekend. (PADI)Vrijdag 20 maart om 19 uur in Kursaal Oostende : deuren open en muziek door DJ Moustache. Vanaf 20.30 uur show met The Bryan Adams Tribute Band. Na 23 uur afterparty. Tickets : 40 en 45 euro. Concertenaanzee.be. Radio Be One bezorgt je voor dit feest een exclusieve korting van 25% per ticket.