Maar vooraf wist Suzanna ook al wie Herbert Verhaeghe uit Kuurne was en dit omdat deze Vlaamse zanger al veel liedjes zong van de Nederlandse artiesten Benny Neyman en BZN. Suzanna verblijft in een verzorgingsinstelling in Breda. Ze hoopte van ooit eens een concert van Herbert Verhaeghe in België te kunnen bijwonen, maar dat is niet evident. Uiteindelijk konden vrienden in januari al regelen dat de wensambiance uit Venlo met Suzanna zou afkomen naar het verjaardagsconcert van Herbert in Oudenaarde.

"Ideaal", zegt een vriendin en begeleidster. "Voor een concert van twee keer 30 minuten is dat niet te doen, maar voor een concert van twee keer één uur wil je wel eens een inspanning doen. Helaas kregen we twee weken geleden slecht nieuws van de wensambulance uit Venlo. Zij haakten af. Wij zaten met de handen in het haar, want de tickets waren al aangekocht en Suzanna keek daar enorm naar uit. Op de valreep kregen we goed nieuws vanuit Rotterdam. Een team ambulanciers beloofde om Suzanna over te brengen naar België. We konden geen ambulance uit België laten komen, omdat men hier palliatief moet zijn om dergelijk vervoer te kunnen regelen. Suzanna is niet palliatief. Dankzij het team uit Rotterdam zijn we hier toch geraakt. Ik ben die mensen enorm dankbaar", zegt de begeleidster Wivine met een krop in de keel.

Suzanna op haar bed. Ze moest al liggend vervoer worden en kon rekenen op ambulanciers uit Rotterdam. © (Foto FODI)

De hele avond waakten die ambulanciers over Suzanna, zodat ze ten volle kon genieten. Suzanna kon helaas niet met haar bed dichtbij het podium worden gebracht. Dit voor de veiligheid. Ze genoot wel van het concert en ze werd tijdens de show speciaal begroet door Herbert, die ze in Oudenaarde een eerste keer live aan het werk zag. De zanger zong voor haar Laat de zomer in je hart.

(PADI)

Maar vooraf wist Suzanna ook al wie Herbert Verhaeghe uit Kuurne was en dit omdat deze Vlaamse zanger al veel liedjes zong van de Nederlandse artiesten Benny Neyman en BZN. Suzanna verblijft in een verzorgingsinstelling in Breda. Ze hoopte van ooit eens een concert van Herbert Verhaeghe in België te kunnen bijwonen, maar dat is niet evident. Uiteindelijk konden vrienden in januari al regelen dat de wensambiance uit Venlo met Suzanna zou afkomen naar het verjaardagsconcert van Herbert in Oudenaarde. "Ideaal", zegt een vriendin en begeleidster. "Voor een concert van twee keer 30 minuten is dat niet te doen, maar voor een concert van twee keer één uur wil je wel eens een inspanning doen. Helaas kregen we twee weken geleden slecht nieuws van de wensambulance uit Venlo. Zij haakten af. Wij zaten met de handen in het haar, want de tickets waren al aangekocht en Suzanna keek daar enorm naar uit. Op de valreep kregen we goed nieuws vanuit Rotterdam. Een team ambulanciers beloofde om Suzanna over te brengen naar België. We konden geen ambulance uit België laten komen, omdat men hier palliatief moet zijn om dergelijk vervoer te kunnen regelen. Suzanna is niet palliatief. Dankzij het team uit Rotterdam zijn we hier toch geraakt. Ik ben die mensen enorm dankbaar", zegt de begeleidster Wivine met een krop in de keel.De hele avond waakten die ambulanciers over Suzanna, zodat ze ten volle kon genieten. Suzanna kon helaas niet met haar bed dichtbij het podium worden gebracht. Dit voor de veiligheid. Ze genoot wel van het concert en ze werd tijdens de show speciaal begroet door Herbert, die ze in Oudenaarde een eerste keer live aan het werk zag. De zanger zong voor haar Laat de zomer in je hart. (PADI)