Bart vertelde hoe hij als knaapje van zes meeging met de Drie Koningen. Luc kreeg dan weer van de Sint alle attributen om als pastoor de mis op te dragen. Ook de minder leuke dingen kwamen aan bod, zoals het overlijden van Luc zijn bompa die inwoonde bij hen thuis. Het ontdekken hoe zijn moeder werd geconfronteerd met Alzheimer werd ook besproken.

Toch overheersten de leuke dingen hun leven. Hoe Bart leerde trompet spelen om Daisy - die aanwezig was - te kunnen versieren. Daisy was majorette bij de fanfare. Of Luc die mocht optreden bij Nonkel Bob. Ook de deelname van Bart aan Eurosong in 1987 met Symfonie waar hij vierde werd en zeker het verhaal van de Marie-Louise werden op applaus onthaald. Het laatste gedeelte was voorbehouden om te vertellen hoe ze elkaar hebben ontmoet. Bart werkte als 18-jarige in de Old Corner in De Haan. Daar is alles begonnen.

Ook over het enige dipje in hun relatie vertelde Bart. Hoe hij een jonge gast ontmoette en hem niet meer uit zijn hoofd kreeg, ondanks hij nog verliefd was op Luc. Hij verliet Luc, maar vier dagen later stond hij daar terug. Nu zijn ze 41 jaar samen gelukkig. Bart en Luc, bedankt voor de mooie verhalen en we wensen dat jullie nog vele jaren samen gelukkig mogen zijn.

© FODI
© FODI
© FODI
© FODI
© FODI
© FODI

(PADI & Daniël)

Bart vertelde hoe hij als knaapje van zes meeging met de Drie Koningen. Luc kreeg dan weer van de Sint alle attributen om als pastoor de mis op te dragen. Ook de minder leuke dingen kwamen aan bod, zoals het overlijden van Luc zijn bompa die inwoonde bij hen thuis. Het ontdekken hoe zijn moeder werd geconfronteerd met Alzheimer werd ook besproken.Toch overheersten de leuke dingen hun leven. Hoe Bart leerde trompet spelen om Daisy - die aanwezig was - te kunnen versieren. Daisy was majorette bij de fanfare. Of Luc die mocht optreden bij Nonkel Bob. Ook de deelname van Bart aan Eurosong in 1987 met Symfonie waar hij vierde werd en zeker het verhaal van de Marie-Louise werden op applaus onthaald. Het laatste gedeelte was voorbehouden om te vertellen hoe ze elkaar hebben ontmoet. Bart werkte als 18-jarige in de Old Corner in De Haan. Daar is alles begonnen.Ook over het enige dipje in hun relatie vertelde Bart. Hoe hij een jonge gast ontmoette en hem niet meer uit zijn hoofd kreeg, ondanks hij nog verliefd was op Luc. Hij verliet Luc, maar vier dagen later stond hij daar terug. Nu zijn ze 41 jaar samen gelukkig. Bart en Luc, bedankt voor de mooie verhalen en we wensen dat jullie nog vele jaren samen gelukkig mogen zijn.(PADI & Daniël)