Geen Annie, de Musical zonder Annie natuurlijk en dus werd er op zoek gegaan naar jong talent om deze prachtige rol in te vullen. Talent dat op die manier in de voetsporen zal treden van o.a. Laura Tesoro (2008-2009), Pommelien Thijs (Caro in de populaire Ketnet-serie #LikeMe, 2012-2013) en Deborah de Ridder (1992-1993), die in eerdere musicalversies in de huid van het roodharige weesmeisje mochten kruipen. Na heel spannende audities werd de knoop doorgehakt. Josefien Derijkcke (12 jaar - Kalmthout) en Chaya Van Mol (12 jaar - Ittre) werden verrast door een cameraploeg van Music Hall en Vanessa Vanhove (Radio 2), die hen het goede nieuws kwam bezorgen.

Josefien was op dat moment iets aan het eten met haar ouders en broertje op het terras van eetcafé Kapitein Zeppos op het Mechelseplein in Antwerpen. Chaya werd overvallen tijdens haar zangles in Muziekschool Popacademix in Halle (Vlaams-Brabant). De twee meisjes zullen afwisselend de rol vertolken. En wat anders zal zijn, is dat Annie geen roodharige krullenbol zal hebben.

(PADI)

Filmpje : https://we.tl/t-kwMyGeA4z5

Josefien en Chaya. (Foto Luk Monsaert)

Geen Annie, de Musical zonder Annie natuurlijk en dus werd er op zoek gegaan naar jong talent om deze prachtige rol in te vullen. Talent dat op die manier in de voetsporen zal treden van o.a. Laura Tesoro (2008-2009), Pommelien Thijs (Caro in de populaire Ketnet-serie #LikeMe, 2012-2013) en Deborah de Ridder (1992-1993), die in eerdere musicalversies in de huid van het roodharige weesmeisje mochten kruipen. Na heel spannende audities werd de knoop doorgehakt. Josefien Derijkcke (12 jaar - Kalmthout) en Chaya Van Mol (12 jaar - Ittre) werden verrast door een cameraploeg van Music Hall en Vanessa Vanhove (Radio 2), die hen het goede nieuws kwam bezorgen. Josefien was op dat moment iets aan het eten met haar ouders en broertje op het terras van eetcafé Kapitein Zeppos op het Mechelseplein in Antwerpen. Chaya werd overvallen tijdens haar zangles in Muziekschool Popacademix in Halle (Vlaams-Brabant). De twee meisjes zullen afwisselend de rol vertolken. En wat anders zal zijn, is dat Annie geen roodharige krullenbol zal hebben. (PADI)Filmpje : https://we.tl/t-kwMyGeA4z5Josefien en Chaya. (Foto Luk Monsaert)