De gewezen West-Vlaamse Annelien Coorevits is momenteel iedere vrijdagavond te bewonderen op het kleine scherm als presentatrice van het veelbesproken Temptation Island. Nukiest ze zelf voor een nieuwe professionele verleiding, want ze gaat in zee met House of Entertainment.

"Een bezige bij met vele talenten"

Het allround entertainmentbedrijf uit Aalst zal vanaf heden het management van de voormalige Miss België op zich nemen. Het bedrijf begeleidt Annelien in alle aspecten van haar professionele leven. Nadat eerder Kat Kerkhofs, Staf Coppens, Mathias Vergels, Ianthe Tavernier en Andy Peelman er hun eigen kamertje kregen, betekent dit een uitbreiding voor het ambitieuze huis.

"We verwelkomen Annelien Coorevits natuurlijk met open armen", zegt Pieter Ramboer, CEO House of Entertainment. "Ze is een bezige bij met vele talenten, een op-en-top professional. Ze weet goed wat ze wil. Annelien kan rekenen op de verschillende afdelingen van House of Entertainment om haar professionele bezigheden te begeleiden en te ondersteunen."

Adamo, Moose Bar en Jan Smit

House of Entertainment is een full service entertainmentbedrijf dat al meer dan 100 eigen evenementen per jaar organiseert, met o.a. I Love The 90s, Festival van de ambiance, Adamo in Concert, Moose Bar XXL, Jan Smit Live in het Sportpaleis... Goed voor ruim 450.000 bezoekers.

Artiesten, personalities en organisatoren vinden vlotjes de weg naar het bedrijf voor een volledige omkadering of een gedeeltelijke ondersteuning. House of Entertainment heeft een eigen boekingsafdeling, beheert rechten, verzorgt fysieke en digitale distributie, en start binnenkort ook met een eigen publishingafdeling. Het bedrijf is een leidende speler geworden op de Belgische entertainmentmarkt.

(PADI)

De gewezen West-Vlaamse Annelien Coorevits is momenteel iedere vrijdagavond te bewonderen op het kleine scherm als presentatrice van het veelbesproken Temptation Island. Nukiest ze zelf voor een nieuwe professionele verleiding, want ze gaat in zee met House of Entertainment.Het allround entertainmentbedrijf uit Aalst zal vanaf heden het management van de voormalige Miss België op zich nemen. Het bedrijf begeleidt Annelien in alle aspecten van haar professionele leven. Nadat eerder Kat Kerkhofs, Staf Coppens, Mathias Vergels, Ianthe Tavernier en Andy Peelman er hun eigen kamertje kregen, betekent dit een uitbreiding voor het ambitieuze huis."We verwelkomen Annelien Coorevits natuurlijk met open armen", zegt Pieter Ramboer, CEO House of Entertainment. "Ze is een bezige bij met vele talenten, een op-en-top professional. Ze weet goed wat ze wil. Annelien kan rekenen op de verschillende afdelingen van House of Entertainment om haar professionele bezigheden te begeleiden en te ondersteunen."House of Entertainment is een full service entertainmentbedrijf dat al meer dan 100 eigen evenementen per jaar organiseert, met o.a. I Love The 90s, Festival van de ambiance, Adamo in Concert, Moose Bar XXL, Jan Smit Live in het Sportpaleis... Goed voor ruim 450.000 bezoekers.Artiesten, personalities en organisatoren vinden vlotjes de weg naar het bedrijf voor een volledige omkadering of een gedeeltelijke ondersteuning. House of Entertainment heeft een eigen boekingsafdeling, beheert rechten, verzorgt fysieke en digitale distributie, en start binnenkort ook met een eigen publishingafdeling. Het bedrijf is een leidende speler geworden op de Belgische entertainmentmarkt.(PADI)