Of was de zaal toch niet volgelopen voor deze heerlijke maaltijd, maar wel voor het optreden - na de maaltijd, omstreeks 22.45 uur - van zanger Herbert Verhaeghe uit Kuurne, die tussen de aanwezigen als verrassing ook nog zijn dochter Laura zag zitten met haar vriend en nog wat familieleden.

Dit optreden was een combinatie van maaltijd én optreden. Iedereen genoot dus eerst van spijs en drank, waarna men met een goed gevulde maag kon meezingen en meedansen. Herbert Verhaeghe bracht veel dansbare nummers mee, zoals Vaar je mee. Hij moest het zelfs niet vragen. De mensen gingen spontaan rond de zanger dansen en dat maakte onze Radio 2- en ook Ment-presentator heel gelukkig.

Uit zijn nieuw kerstalbum Verwonderd zong hij Koud en eenzaam. De veertienjarige Andres Verhelst uit Kortemark was met zijn familie ook aanwezig. Het was Herbert al opgevallen dat deze jongeman goed kon dansen, want hij zag deze fan al op andere gelegenheden waaronder in Ter Engelen in Klerken. Herbert stelde voor dat ze samen de chachacha Manuele danst zouden uitvoeren. "Let op, beste aanwezigen, dit is vooraf niet afgesproken hoor", vertelt Herbert tegen zijn publiek.

Herbert en Andres begonnen te dansen en veel andere aanwezigen deden ook mee. Andres wist ons te vertellen dat hij al dansles volgde in Maldegem/Adegem en nu al drie jaar in de dansschool van Rose De Leyn in Brugge. De student elektriciteit aan het MSKA in Roeselare danst heel graag en hoopt dat ook nog lang te kunnen doen. De zanger bracht ook Santo Domingo, Ik heb vannacht, een Tura-medley vol meezingertjes...

"Welke kant van de zaal zingt er het best?", riep Herbert en meteen was het volle bak. Hij bedankte ook nog zijn dochter Laura die aanwezig was. "Dat heb jij wel kunnen verzwijgen", glimlachte hij. Hij zong ook een liedje, speciaal voor zijn dochter. "Er is een ontluikende liefde ontstaan ten huize Verhaeghe met drie pubers. Mooi om dat te zien", glimlacht Herbert.

Hij sloot af met Yo Te Amo en als bisnummer met Verbonden zijn. Herbert had ook nog goed en slecht nieuws te vertellen: "Slecht nieuws, in 2019 sta ik hier niet op het podium. Goed nieuws, op 15 januari 2020 ben ik hier wel terug te gast in het Rhodesgoed. Hopelijk zijn jullie dan opnieuw van de partij voor een geweldige avond."

Info en lijst optredens : www.rhodesgoed.be, - welkom@rhodesgoed.be.

(PADI - Fotomap PADI & Daniël)

Of was de zaal toch niet volgelopen voor deze heerlijke maaltijd, maar wel voor het optreden - na de maaltijd, omstreeks 22.45 uur - van zanger Herbert Verhaeghe uit Kuurne, die tussen de aanwezigen als verrassing ook nog zijn dochter Laura zag zitten met haar vriend en nog wat familieleden.Dit optreden was een combinatie van maaltijd én optreden. Iedereen genoot dus eerst van spijs en drank, waarna men met een goed gevulde maag kon meezingen en meedansen. Herbert Verhaeghe bracht veel dansbare nummers mee, zoals Vaar je mee. Hij moest het zelfs niet vragen. De mensen gingen spontaan rond de zanger dansen en dat maakte onze Radio 2- en ook Ment-presentator heel gelukkig.Uit zijn nieuw kerstalbum Verwonderd zong hij Koud en eenzaam. De veertienjarige Andres Verhelst uit Kortemark was met zijn familie ook aanwezig. Het was Herbert al opgevallen dat deze jongeman goed kon dansen, want hij zag deze fan al op andere gelegenheden waaronder in Ter Engelen in Klerken. Herbert stelde voor dat ze samen de chachacha Manuele danst zouden uitvoeren. "Let op, beste aanwezigen, dit is vooraf niet afgesproken hoor", vertelt Herbert tegen zijn publiek.Herbert en Andres begonnen te dansen en veel andere aanwezigen deden ook mee. Andres wist ons te vertellen dat hij al dansles volgde in Maldegem/Adegem en nu al drie jaar in de dansschool van Rose De Leyn in Brugge. De student elektriciteit aan het MSKA in Roeselare danst heel graag en hoopt dat ook nog lang te kunnen doen. De zanger bracht ook Santo Domingo, Ik heb vannacht, een Tura-medley vol meezingertjes..."Welke kant van de zaal zingt er het best?", riep Herbert en meteen was het volle bak. Hij bedankte ook nog zijn dochter Laura die aanwezig was. "Dat heb jij wel kunnen verzwijgen", glimlachte hij. Hij zong ook een liedje, speciaal voor zijn dochter. "Er is een ontluikende liefde ontstaan ten huize Verhaeghe met drie pubers. Mooi om dat te zien", glimlacht Herbert.Hij sloot af met Yo Te Amo en als bisnummer met Verbonden zijn. Herbert had ook nog goed en slecht nieuws te vertellen: "Slecht nieuws, in 2019 sta ik hier niet op het podium. Goed nieuws, op 15 januari 2020 ben ik hier wel terug te gast in het Rhodesgoed. Hopelijk zijn jullie dan opnieuw van de partij voor een geweldige avond." (PADI - Fotomap PADI & Daniël)