André wilde zijn duizenden Vlaamse fans dan ook bedanken en hoe kan dat beter dan met een fantastisch kerstalbum. Met 'Kerst Met André Hazes' zorgt hij alvast voor de gezelligste soundtrack bij de mooiste periode van het jaar. André trok samen met zijn team van schrijvers naar Spanje om daar prachtige nieuwe kerstliedjes te schrijven. 'Met Kerst Ben Ik Bij Jou' en 'De Mooiste Tijd Van Het Jaar' zijn alvast pareltjes geworden, die meteen de kerstsfeer oproepen. André brengt ook een ode aan zijn vader, André Hazes Sr. met een mooie nieuwe versie van 'Met Kerst Ben Ik Alleen' uit 1982.

In 2020 zal André ook volop aanwezig zijn in Vlaanderen. Hij is één van de zangers in 'Liefde Voor Muziek', wat in het voorjaar door VTM wordt uitgezonden en eind 2020 is André één van de coaches bij The Voice Senior. Inmiddels is er ook al een stormloop aan interesse voor 'De Avond Van Je Leven' concerten, die André op 27 en 28 novemberzal geven in de Antwerpse Lotto Arena. Tickets zijn te koop via teleticketservice.com.

(PADI)

André wilde zijn duizenden Vlaamse fans dan ook bedanken en hoe kan dat beter dan met een fantastisch kerstalbum. Met 'Kerst Met André Hazes' zorgt hij alvast voor de gezelligste soundtrack bij de mooiste periode van het jaar. André trok samen met zijn team van schrijvers naar Spanje om daar prachtige nieuwe kerstliedjes te schrijven. 'Met Kerst Ben Ik Bij Jou' en 'De Mooiste Tijd Van Het Jaar' zijn alvast pareltjes geworden, die meteen de kerstsfeer oproepen. André brengt ook een ode aan zijn vader, André Hazes Sr. met een mooie nieuwe versie van 'Met Kerst Ben Ik Alleen' uit 1982. In 2020 zal André ook volop aanwezig zijn in Vlaanderen. Hij is één van de zangers in 'Liefde Voor Muziek', wat in het voorjaar door VTM wordt uitgezonden en eind 2020 is André één van de coaches bij The Voice Senior. Inmiddels is er ook al een stormloop aan interesse voor 'De Avond Van Je Leven' concerten, die André op 27 en 28 novemberzal geven in de Antwerpse Lotto Arena. Tickets zijn te koop via teleticketservice.com.(PADI)