Voor een uitverkocht Kursaal Oostende zong André zijn grootste hits, maar ook liedjes van zijn vader zaliger. André begon met het nummer Laat me vrii, gevolgd door Buena sera/Oh Marie, Het is beter zo, Jij alleen, Een vriend, Zij gelooft in mij, Kleine jongen, Waarom, Steeds weer...

En dan hét moment. André - begeleid door enkele mensen van de organisatie - ging tussen het publiek staan om onder andere Maar wij gaan door én Wie kan mij vertellen te zingen. Minutenlang bleef André tussen 'zijn fans' staan, die daar natuurlijk van genoten. Eens op het podium zong André verder, waaronder Verslaafd aan jou, 't Rode licht, Ik haal alles uit het leven, natuurlijk ook Een beetje verliefd, Ik meen het, Bloed zweet en tranen om dan af te sluiten met Ik leef mijn eigen leven.

Dat nummer was die dag wel van toepassing na de heisa die was ontstaan in de (digitale) media over André die al dan niet een nieuwe Nederlandse vriendin heeft. "Wil je dat ik even terug kom ? Roep dan even luid én dan zingen we samen Leef", zei de zanger tegen zijn publiek dat natuurlijk hevig begon te roepen, waarna André zijn woord hield en het nummer Leef zong.

En tussenin, de hele show door was het op het podium een gezellige boel tussen André en zijn muzikanten. Er werd een record hoeveelheid aan slingers en een soort confetti afgeschoten door de muzikanten én André zelf, waarna àlles met een soort bladblazer in het publiek werd geblazen. Plezant hé ! En André, die liet zijn fans dichtbij komen, die zong en zette zich regelmatig eens op zijn knieën, zodat één of andere fan een selfie kon maken. Super, knap gedaan !

Wanneer keert André nog eens terug naar Kursaal Oostende ? Naar Kursaal Oostende niet meer, maar op zaterdag 25 april is André vanaf 20 uur te gast in de Versluys Dôme in Oostende. Tickets : 145 euro (Golden seats), 90 euro (Silver seats), 55 euro (zitplaats) en 39 euro (staanplaats). (PADI)

Reserveren : concertevents.be, concertenaanzee.be.

Voor een uitverkocht Kursaal Oostende zong André zijn grootste hits, maar ook liedjes van zijn vader zaliger. André begon met het nummer Laat me vrii, gevolgd door Buena sera/Oh Marie, Het is beter zo, Jij alleen, Een vriend, Zij gelooft in mij, Kleine jongen, Waarom, Steeds weer... En dan hét moment. André - begeleid door enkele mensen van de organisatie - ging tussen het publiek staan om onder andere Maar wij gaan door én Wie kan mij vertellen te zingen. Minutenlang bleef André tussen 'zijn fans' staan, die daar natuurlijk van genoten. Eens op het podium zong André verder, waaronder Verslaafd aan jou, 't Rode licht, Ik haal alles uit het leven, natuurlijk ook Een beetje verliefd, Ik meen het, Bloed zweet en tranen om dan af te sluiten met Ik leef mijn eigen leven. Dat nummer was die dag wel van toepassing na de heisa die was ontstaan in de (digitale) media over André die al dan niet een nieuwe Nederlandse vriendin heeft. "Wil je dat ik even terug kom ? Roep dan even luid én dan zingen we samen Leef", zei de zanger tegen zijn publiek dat natuurlijk hevig begon te roepen, waarna André zijn woord hield en het nummer Leef zong. En tussenin, de hele show door was het op het podium een gezellige boel tussen André en zijn muzikanten. Er werd een record hoeveelheid aan slingers en een soort confetti afgeschoten door de muzikanten én André zelf, waarna àlles met een soort bladblazer in het publiek werd geblazen. Plezant hé ! En André, die liet zijn fans dichtbij komen, die zong en zette zich regelmatig eens op zijn knieën, zodat één of andere fan een selfie kon maken. Super, knap gedaan !Wanneer keert André nog eens terug naar Kursaal Oostende ? Naar Kursaal Oostende niet meer, maar op zaterdag 25 april is André vanaf 20 uur te gast in de Versluys Dôme in Oostende. Tickets : 145 euro (Golden seats), 90 euro (Silver seats), 55 euro (zitplaats) en 39 euro (staanplaats). (PADI)Reserveren : concertevents.be, concertenaanzee.be.