Nooit eerder was Hazes zo openhartig. 'Een doodgewone man' is als het ware een autobiografie van het veelbewogen leven van de zanger. De single is een Nederlandse bewerking van Ozzy Osbourne en Elton John's 'Ordinary Man', door André naar zijn eigen hand gezet.

'Een doodgewone man' wordt ondersteund door een extended videoclip van ruim acht minute, die als een kleine, maar explicite speelfilm de single omlijst. In de kortfilm worden we meegezogen in de donkerste dagen uit het veelbesproken privéleven van de zanger.

André Hazes is sinds 'Leef' erg populair in Vlaanderen en bevestigde zijn sterrenstatus met zijn veelgesmaakte deelname aan 'Liefde voor Muziek'. André staat tot op heden met drie van zijn solo-albums hoog in de Ultratop albumlijsten. (PADI)

Nooit eerder was Hazes zo openhartig. 'Een doodgewone man' is als het ware een autobiografie van het veelbewogen leven van de zanger. De single is een Nederlandse bewerking van Ozzy Osbourne en Elton John's 'Ordinary Man', door André naar zijn eigen hand gezet. 'Een doodgewone man' wordt ondersteund door een extended videoclip van ruim acht minute, die als een kleine, maar explicite speelfilm de single omlijst. In de kortfilm worden we meegezogen in de donkerste dagen uit het veelbesproken privéleven van de zanger.André Hazes is sinds 'Leef' erg populair in Vlaanderen en bevestigde zijn sterrenstatus met zijn veelgesmaakte deelname aan 'Liefde voor Muziek'. André staat tot op heden met drie van zijn solo-albums hoog in de Ultratop albumlijsten. (PADI)