André Hazes nodigt Christoff uit als special guest op zijn concert in Lotto Arena

André Hazes.
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

Op 26, 27 en 28 oktober waren er eerst nog de uitverkochte concerten van André Hazes in Ahoy Rotterdam, maar de blik van André Hazes zelf staat al enige tijd gericht op zaterdagavond 10 november.

Dan maakt hij zijn grote concertdebuut in Vlaanderen en staat hij met zijn liveband in de Antwerpse Lotto Arena. De zenuwen voor dit concert staan bij André strak gespannen, maar de sympathieke Nederlander heeft zich alvast verzekerd van een ervaren mentale steun én op het podium.

André Hazes nodigde immers niemand minder dan Christoff uit als special guest in de Lotto Arena. Christoff kon deze vraag van zijn goede vriend niet weigeren. André en Christoff leerden elkaar ooit kennen op het Schlagerfestival in Hasselt. Er was meteen een klik tussen beiden. Dit resulteerde niet enkel in een hechte vriendschap, maar ook in de succesvolle debuutsingle Zeg maar niets meer (2013). Dit nummer zette André Hazes meteen op de kaart in Vlaanderen. Daar is André zijn Vlaamse collega Christoff nog altijd dankbaar voor. “Er kan en mag dan ook maar één gastartiest zijn in de Lotto Arena, namelijk Christoff”, zegt André. Christoff ging graag in op deze uitnodiging van zijn vriend en staat nog even stil bij de enorme evolutie, die André de voorbije jaren als artiest heeft doorgemaakt. Christoff noemt hem een Grote Mijnheer.

Christoff.
Christoff.

Goed nieuws voor André: in Vlaanderen klimt hij deze week met Leef van 10 naar 4 in de Ultratop backcatalogus singleslijst. Dit ambiancenummer bij uitstek staat al enkele maanden in de top van de iTunes charts. Nu zaterdagavond op het concert in de Lotto Arena wordt Leef ongetwijfeld één van de hoogtepunten, waar de vele Vlaamse en Nederlandse Hazes-fans nu al naar uitkijken.

Tickets & info ‘André Hazes – Live in Lotto Arena Antwerpen: www.ticketkopen.eu of via +32 (0)70 345 345 (max. ?0,30/Min).

(PADI)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier