Polonaisekoning Steve Tielens loste in aanloop naar de release van zijn nieuwe album 'Parels & Duetten' - dat dit voorjaar uitkomt - al sfeervolle duetten met Zuster Vaseline, de Nederlandse José Sep en staat momenteel in de hitlijsten met 'Jij hoort bij mij', de pakkende duetsingle waarvoor hij Wendy Van Wanten wist te verleiden.

Dringend tijd om wat mannelijk tegengewicht tegenover al dat vrouwelijk geweld te zetten, moet Steve gedacht hebben en dus contacteerde hij collega Filip D'haeze. Strak plan op papier, want Filip - frontman van partyband Swoop - is net als Steve een notoir ambiancemaker en feestbeest pur sang, dus dat moet wel vonken geven.

Is het idee allerminst van de pot gerukt, dan is de titel van hun eerste duetsingle dat alleszins wel, want Vlaanderens nieuwste ambianceduo Tielens en D'haeze draaide met 'Dikke Scheisse' een instant meezinger en après-skiknaller van formaat in elkaar. Dit nummer is de 'ideale ontlasting na een zware werkdag'... (PADI)

Polonaisekoning Steve Tielens loste in aanloop naar de release van zijn nieuwe album 'Parels & Duetten' - dat dit voorjaar uitkomt - al sfeervolle duetten met Zuster Vaseline, de Nederlandse José Sep en staat momenteel in de hitlijsten met 'Jij hoort bij mij', de pakkende duetsingle waarvoor hij Wendy Van Wanten wist te verleiden. Dringend tijd om wat mannelijk tegengewicht tegenover al dat vrouwelijk geweld te zetten, moet Steve gedacht hebben en dus contacteerde hij collega Filip D'haeze. Strak plan op papier, want Filip - frontman van partyband Swoop - is net als Steve een notoir ambiancemaker en feestbeest pur sang, dus dat moet wel vonken geven.Is het idee allerminst van de pot gerukt, dan is de titel van hun eerste duetsingle dat alleszins wel, want Vlaanderens nieuwste ambianceduo Tielens en D'haeze draaide met 'Dikke Scheisse' een instant meezinger en après-skiknaller van formaat in elkaar. Dit nummer is de 'ideale ontlasting na een zware werkdag'... (PADI)