Niemand minder dan An Nelissen stapte uit de limo aan Theater Elckerlyc om er op het grote podium haar eerste toespraak als burgemeester te geven. Het was ook het uitgelezen moment om de complete affiche van 't Schoon Verdiep te onthullen. Van 26 april tot en met 19 mei zal An Nelissen, samen met Dirk Van Vooren, Roel Vanderstukken, Manou Kersting, Karel Deruwe, Ivo Pauwels, Jits Van Belle, Christophe Stienlet, Jeron Dewulf en Jan Van Den Bosch schitteren in 't Schoon Verdiep. Regisseur Christophe Ameye zal in het voorjaar stevig aan de slag gaan met de theaterbewerking van Out of Order van de Engelse auteur Ray Cooney. 't Schoon Verdiep is een productie van Theatertainment voor De Komedie Compagnie.

Deze bewerking en tegelijk nieuwe creatie is voor het eerst in Vlaanderen te zien. De actie vindt plaats in Antwerpen in een hotelsuite (of schoon verdiep) van een chique hotel en draait om een gevonden lijk veroorzaakt door een defect schuifraam. Mocht dat lijk niet uit het raam van de suite hangen, dan zou de nacht gevuld zijn met gelach, drank en seks. Maar gelukkig is er nog altijd de persoonlijke assistent van de burgemeester, die de verkeerde man op de juiste plek is om de puinhoop op te ruimen, letterlijk en figuurlijk. Aan het eind van de dag heeft de burgemeester een reputatie hoog te houden. Al zal het een hele uitdaging worden om dit waar te maken...

(PADI)

't Schoon Verdiep, vanaf 26 april tot en met 19 mei 2019 in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Tarieven vanaf 21,5 euro, inclusief reservatie, exclusief verzending. Ook aan de ticketbalie van Theater Elckerlyc, één uur voor aanvang van de voorstelling. www.elckerlyc.be - 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut)

Niemand minder dan An Nelissen stapte uit de limo aan Theater Elckerlyc om er op het grote podium haar eerste toespraak als burgemeester te geven. Het was ook het uitgelezen moment om de complete affiche van 't Schoon Verdiep te onthullen. Van 26 april tot en met 19 mei zal An Nelissen, samen met Dirk Van Vooren, Roel Vanderstukken, Manou Kersting, Karel Deruwe, Ivo Pauwels, Jits Van Belle, Christophe Stienlet, Jeron Dewulf en Jan Van Den Bosch schitteren in 't Schoon Verdiep. Regisseur Christophe Ameye zal in het voorjaar stevig aan de slag gaan met de theaterbewerking van Out of Order van de Engelse auteur Ray Cooney. 't Schoon Verdiep is een productie van Theatertainment voor De Komedie Compagnie.Deze bewerking en tegelijk nieuwe creatie is voor het eerst in Vlaanderen te zien. De actie vindt plaats in Antwerpen in een hotelsuite (of schoon verdiep) van een chique hotel en draait om een gevonden lijk veroorzaakt door een defect schuifraam. Mocht dat lijk niet uit het raam van de suite hangen, dan zou de nacht gevuld zijn met gelach, drank en seks. Maar gelukkig is er nog altijd de persoonlijke assistent van de burgemeester, die de verkeerde man op de juiste plek is om de puinhoop op te ruimen, letterlijk en figuurlijk. Aan het eind van de dag heeft de burgemeester een reputatie hoog te houden. Al zal het een hele uitdaging worden om dit waar te maken... (PADI)