"Als artiest wil ik van alles kunnen", zegt Thomas Julian. "Mijn accordeon verdwijnt zeker niet. Dit instrument is mijn levenswerk, waar ik al van jongs af mee bezig ben. Het is dus zeker de bedoeling om nog regelmatig met de accordeon op het podium te staan. Zo worden mijn optredens extra variërend en kan ik mijn favoriete nummers extra in de kijker stellen. Op die manier wordt het ook extra speciaal wanneer ik mijn accordeon tijdens een optreden boven haal", glimlacht Thomas. "Voor mij was het wel even wennen om zonder mijn instrument op het podium te staan. Ik vond het wel plezant. Nu kon ik extra met mijn publiek bezig zijn, aangezien ik niet aan mijn noten moest denken. En wat er ook raar deed, ik had nu mijn twee handen vrij. Speel ik accordeon, dan gebruik ik natuurlijk telkens mijn twee handen. Nu kon ik mijn microfoon probleemloos vast houden."

Thomas Julian stond ook in een nieuwe outfit op het podium. Geen lederhosen meer, maar strak in het pak met sneakers. "We wilden het deftig en stijlvol houden, maar toch ook een tikkeltje sportief en jong. Dit zal mijn outfit zijn wanneer ik zing. Met de accordeon zal ik dan weer mijn lederhosen aantrekken, wat het vertrouwde beeld is bij de mensen."

De Oktoberhallen in Wieze zaten goed vol. Het publiek zong heel enthousiast mee wanneer Thomas Julian optrad. "En nadien waren de reacties positief", glundert Thomas Julian, die voor het tweede jaar op rij tijdens het Moederdagconcert optrad. "Ik zong heel wat meezingers, zoals Als de morgen is gekomen. Voor mijn zus uit Australië die in de zaal aanwezig was, zong ik Country Roads. Voor alle mama's bracht ik een speciale mix van Jij bent de zon, jij bent de zee, enz. De zaal deed uitbundig mee", besluit Thomas Julian, die deze zomer ook te gast is op Oostende Koerse, bij Family Radio, enz.

(PADI)

"Als artiest wil ik van alles kunnen", zegt Thomas Julian. "Mijn accordeon verdwijnt zeker niet. Dit instrument is mijn levenswerk, waar ik al van jongs af mee bezig ben. Het is dus zeker de bedoeling om nog regelmatig met de accordeon op het podium te staan. Zo worden mijn optredens extra variërend en kan ik mijn favoriete nummers extra in de kijker stellen. Op die manier wordt het ook extra speciaal wanneer ik mijn accordeon tijdens een optreden boven haal", glimlacht Thomas. "Voor mij was het wel even wennen om zonder mijn instrument op het podium te staan. Ik vond het wel plezant. Nu kon ik extra met mijn publiek bezig zijn, aangezien ik niet aan mijn noten moest denken. En wat er ook raar deed, ik had nu mijn twee handen vrij. Speel ik accordeon, dan gebruik ik natuurlijk telkens mijn twee handen. Nu kon ik mijn microfoon probleemloos vast houden."Thomas Julian stond ook in een nieuwe outfit op het podium. Geen lederhosen meer, maar strak in het pak met sneakers. "We wilden het deftig en stijlvol houden, maar toch ook een tikkeltje sportief en jong. Dit zal mijn outfit zijn wanneer ik zing. Met de accordeon zal ik dan weer mijn lederhosen aantrekken, wat het vertrouwde beeld is bij de mensen."De Oktoberhallen in Wieze zaten goed vol. Het publiek zong heel enthousiast mee wanneer Thomas Julian optrad. "En nadien waren de reacties positief", glundert Thomas Julian, die voor het tweede jaar op rij tijdens het Moederdagconcert optrad. "Ik zong heel wat meezingers, zoals Als de morgen is gekomen. Voor mijn zus uit Australië die in de zaal aanwezig was, zong ik Country Roads. Voor alle mama's bracht ik een speciale mix van Jij bent de zon, jij bent de zee, enz. De zaal deed uitbundig mee", besluit Thomas Julian, die deze zomer ook te gast is op Oostende Koerse, bij Family Radio, enz. (PADI)