Vrijdag 7 augustus, 2020

Luc en Fabienne Knockaert-Roose uit Oudenburg zijn geen onbekenden in het Vlaamse muziekland, want waar Jo Vally ook maar optreedt zijn ze erbij om zijn fanstand te verzorgen. Beroepshalve zijn Luc en Fabienne marktkramers. In deze coronatijden lagen ze ook meerdere weken stil, terwijl ook hun artiest Jo Vally praktisch niet moet optreden.

Fotospecials

Nummer drie in de rij is voorbij en daarmee bedoelen wij het derde Paraschol-optreden op het evenementenplein van O.C. De Kleine Beer in Beernem. Op de affiche stond David Vandyck uit Zedelgem, die samen met muzikant Jan Ceulemans uit Westerlo een sterk akoestisch optreden gaf. En de trouwe fans ? Die waren natuurlijk trouw op post om hun idool aan te moedigen. Iedereen hield zich echter aan de Covid-maatregelen, die waren opgelegd. Geen uitbundig dansen, de bubbel niet verlaten, mooi op de stoel onder de eigen parasol blijven zitten, enz.

Dat Ella Luna niet stil zit in deze periode is een feit. Na haar succesvol duet met Ronn Moss komt er nu een nieuwe solo single aan. Deze sympathieke dame uit het West-Vlaamse Oudenburg zingt voornamelijk in het Frans, maar voor deze single keert ze terug naar haar moedertaal. Ze brengt zelfs een ode aan Will Tura.

Het Kustschlagerfestival 2020 in het Proximus Theater in Plopsaland De Panne gaat niet door. Even zag het er naar uit dat dit event op 9, 16, 23 en 30 augustus wél kon plaatsgrijpen, maar na de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad om het aantal aanwezigen in een zaal te verminderen van 200 naar 100 besloot Neptunus-pro om de shows te annuleren. Plopsa liet ook al weten dat er geen andere shows en events in de Plopsa-parken tot het einde van de herfstvakantie plaatsgrijpen.