90-jarige Nera Vervaeke uit Zwevegem krijgt gratis parfum van zanger Danny Fabry

Nera beleefde een onvergetelijke namiddag. © FODI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

De 90-jarige Nera Vervaeke uit Zwevegem zal haar bezoek aan de seniorennamiddag in Ingelmunster – in een organisatie van SJG Events – niet vlug vergeten, want tijdens het optreden van Danny Fabry vroeg de zanger wie de oudste aanwezige was.

“Zijn er hier mensen van boven de 90 jaar”, riep Danny Fabry. Niemand reageerde en dus vroeg hij: zijn er hier mensen van boven de 80 jaar? Er gingen enkele vingers de hoogte in. Uiteindelijk kwam Danny uit bij Nera Vervaeke, die 90 jaar is. Nog niet boven de 90, wel 90 jaar. “Super dat jij hier bent. Ik ga je persoonlijk een flesje met mijn eigen parfum komen brengen”, zegt Danny Fabry, waarna hij naar Nera ging en haar inderdaad een doosje Danny Fabry-parfum overhandigde, inclusief drie klinkende zoenen.

“Ik ben hier samen met mijn echtgenoot Marcel Missiaen. We gaan vaak naar shows van Vlaamse zangers kijken, waaronder naar de New Etropal in Lauwe en naar de shows van Madeliefje. We komen ook naar de seniorennamiddag in Ingelmunster”, zegt Nera, die op 7 februari 90 kaarsjes mocht uitblazen.

Een kusje en parfum voor Nera.
Een kusje en parfum voor Nera.© FODI

(PADI)

Nieuwe show in zaal Middenstand in Ingelmunster : maandag 8 april met Frappant, Luc Van Meeuwen en Herbert Verhaeghe. Toegang : 10 euro in voorverkoop en 12,5 euro aan de deur, inclusief één koffie en gebak. Deuren open om 13.30 uur, start show om 14.30 uur. Reserveren op het nummer 0485 28 47 77.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier