Intussen maakte Studio 100 ook bekend dat er op dit moment al meer dan 650.000 tickets voor de spektakel-musical 40-45 de deur uit zijn. Op 7 oktober 2018 ging deze spektakel-musical in première in het Pop-Up Theater in Puurs. Deze productie is een concept van bezieler Gert Verhulst met muziek van Will Tura en Steve Willaert. Allard Blom schreef de liedteksten en Frank Van Laecke het script. De regie is van de hand van Frank Van Laecke.

Het verhaal : 40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de Eerste Wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met één jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt : de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis...

(PADI - Foto's FODI & Jens)

Spektakel-musical 40-45 - Studio 100 Pop-Up Theater, Puurs - Tickets en info via www.40-45.live.

Intussen maakte Studio 100 ook bekend dat er op dit moment al meer dan 650.000 tickets voor de spektakel-musical 40-45 de deur uit zijn. Op 7 oktober 2018 ging deze spektakel-musical in première in het Pop-Up Theater in Puurs. Deze productie is een concept van bezieler Gert Verhulst met muziek van Will Tura en Steve Willaert. Allard Blom schreef de liedteksten en Frank Van Laecke het script. De regie is van de hand van Frank Van Laecke.Het verhaal : 40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de Eerste Wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met één jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt : de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis...(PADI - Foto's FODI & Jens)