Woensdag 22 januari, 2020

Momenteel wordt er in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs hard gerepeteerd voor de nieuwe versie van de succesmusical Daens, die op 21 februari in première gaat. Onder leiding van het internationaal gerenommeerd stuntteam Zarafa - dat zijn sporen reeds verdiende met o.a. de BBC-reeks The White Queen, Les Misérables en de Nederlandse film Storm - werd vanmiddag de grote charge-scène gerepeteerd.

Fotospecials

In de Stadsschouwburg van Antwerpen vond de première plaats van The Best of Musicals. Er was heel wat bekend volk aanwezig, die genoten van de prachtige songs uit de filmmuziek, gebracht op een schitterende manier door de castleden en 22 muzikanten. Op het einde stond de zaal dan ook massaal recht om de cast te feliciteren met deze show.

In Kursaal Oostende werd traditioneel het nieuwjaarsconcert Ein Abend in Wien gebracht door het Johann Strauss Muziektheater uit Praag. De prachtige walsen van Strauss, polka's en marsen waren zalig om naar te mogen luisteren. Ook de solisten én het ballet waren een streling voor oog en oor.

Een nieuw jaar is begonnen. Fans van Vlaamse artiesten zijn ongetwijfeld blij dat de eindejaarsdagen voorbij zijn, want nu kunnen ze terug terecht op optredens van hun idolen. Ook de fans van David Vandyck keken uit naar zijn optreden in De Spil in Roeselare. David Vandyck en Concertevents nodigden inderdaad de fans uit voor het allereerste concert van 2020 in De Spil in Roeselare.