Donderdag 27 februari, 2020

Fotospecials

"Ik hoor al 30 jaar veel West-Vlaams praten tijdens mijn optredens. Ruim 90% van mijn fans komen van hier en ik treed vaak op in West-Vlaanderen. De meeste van mijn optredens zijn zelfs West-Vlaamse optredens, terwijl ik in Kuringen/Hasselt woon. Dat is altijd een verre verplaatsing, maar ik doe het nog altijd even graag", zegt Frank Galan, die 60 kaarsjes mag uitblazen op 19 december eerstkomend, 30 jaar in het vak zit en al 17 jaar getrouwd is met Christel. Over een feestjaar gesproken ! De zanger is op zondag 1 maart, samen met vrouwtje Christel, te gast in Feestzaal Casino in Marke en op donderdagnamiddag 5 maart staat Frank op het podium van de namiddagshow in zaal De Kippe in Merkem.

Op vrijdag 13 maart is Sioen met zijn nieuwe theatertour 'Messages of Cheer & Comfort' te gast in CC Scharpoord in Knokke-Heist. Eén dag later geeft hij van 15 tot 16 uur een miniconcert in de Fnac in Brugge. Op zaterdag 28 maart brengt hij zijn nieuwe theatertour in De Grote Post in Oostende. Zijn recentste album kreeg ook dezelfde titel mee. Het was al vijf jaar geleden dat Sioen een cd uitbracht. We spraken af met Sioen in de WAY op Dok-Noord in Gent, waar het terug gezellig babbelen was met deze Gentenaar, die ook West-Vlaamse roots heeft door zijn vader die in Dadizele opgroeide.

Woensdagnamiddag was de razend populaire Snelle uit Nederland te gast in MediaMarkt Roeselare, waar hij zijn album kwam signeren waarop de bekende nummers 'Reünie', 'Lippenstift', 'Smoorverliefd'... staan. Een lange rij fans stond aan te schuiven voor een foto en natuurlijk een handtekening. Snelle had nog nieuws mee, want op zaterdag 14 november concerteert hij in de Lotto Arena in Antwerpen.

Op zaterdagnamiddag 21 maart vindt de tweede editie plaats van een concert in de Onze-Lieve-Vrouw Kerk op het Kerkplein in Koksijde. De opbrengst gaat opnieuw naar de MUG-Heli. De initiatiefnemers van deze show zijn Gino en Heidi Carpentier-Deschrijver, dochters Elise en Eline, uit Koksijde/Sint-Idesbald, bijgestaan door een team van gedreven mensen.