Fotospecials

Eveline Cannoot en Filip D'Haeze brengen samen allereerste kerst-cd uit

In het Feestcomplex Europa in Parike (Geraardsbergen) stelden de twee Ment-presentatoren Eveline Cannoot en Filip D'Haeze hun allereerste kerst-album voor. Het idee ontstond zes jaar geleden en eindelijk is het ervan gekomen. Op het album staan acht nummers, waaronder enkele songs die ze in de voorbije jaren al zongen in de kerstperiode. Natuurlijk staan er ook nieuwe kerstliedjes op.

IN BEELD - Eveline & Filip stellen kerstalbum voor in Feestcomplex Europa in Parike

In het Feestcomplex Europa in Parike (Geraardsbergen) vond er een namiddagshow plaats met Jennifer Berton, Jordy Vannett en Nikolini magic The Illusionist. Tijdens de pauze kwamen de Ment-presentatoren Eveline Cannoot en Filip D'haeze ook op het podium om hun allereerste kerst-cd 'Kerst met Eveline & Filip' voor te stellen. Op dit album staan er acht eigen kerstsongs, die ze recht uit hun hart inzongen.

Torhout Historalia brengt met 'Paniek in het kerstkasteel' échte kerstmagie naar Torhout

In Kasteel Wijnendale in Torhout stelt Historalia voor de eerste maal dit sfeervolle event voor. De historische waterburcht werd omgetoverd tot een feeëriek decor voor de theaterwandeling. Met zijn vele prachtig versierde kerstbomen en de honderden pakjes groot en klein is het meer dan de moeite om dit mee te maken.