Het Prethuis vult met De Serviceflat één vol Antwerps Sportpaleis

De bezoekers die al één voorstelling van De Serviceflat zagen, zullen het met ons beamen en de vele bezoekers die nog moeten gaan, zullen het wel nog ondervinden, maar de hilarische komedie De Serviceflat is een échte topper. Dat weet Het Prethuis ook al, want er werden nu al maar liefst méér dan 20.000 tickets verkocht voor de ruim 70 voorstellingen in Vlaanderen. En weet je wat dat is : 20.000 tickets? Dat is één vol Antwerps Sportpaleis dat komt kijken naar een komedie. Super toch!

Fotospecials

Torhout Historalia brengt 'Kerstmagie' naar Wijnendale

Het kasteel van Wijnendale, het kasteel d'Ursel in Hingene, het kasteel van Vlamertinge, het kasteel van Duras bij Sint-Truiden, het Slot van Laarne en het kasteel de Merode in Westerlo of zes kastelen in vier verschillende provincies openen vanaf 7 tot en met 23 december de deuren voor dit betoverende kerstspektakel.

Brugge Luka Bloom stelt '30 Years of Riverside' voor in Concertgebouw van Brugge

Op vrijdagavond 15 november is Luka Bloom te gast in het Concertgebouw van Brugge. De Ierse zanger brengt er zijn show 30 Years of Riverside. Luka kwam al vooraf eens langs naar Concertgebouw Brugge om niet enkel kennis te maken met de organisatoren Willy en Sofie Moeyaert-Vandenbroucke van Concertevents, maar om ook een rondleiding te krijgen in dit prachtige gebouw waarin hij mag optreden.