Vrijdagmorgen arriveerde de crew van Oscar and The Wolf met maar liefst twee opleggers decormateriaal. Het technische podiumteam van Cactus krabde zich even in de haren om alle grote stukken een plaats in de backstage te geven.

Hoewel, alle stukken is niet juist gezegd. Want er kwam meer materiaal mee dan er plaats is op het podium. Nochtans behoort de infrastructuur van Cactus tot de grotere stadsfestivals.

Een aantal stukken van meer bepaald de ledwall - dat is de achtergrondmuur met duizenden kleine lampjes - moeten onverrichterzake aan de kant blijven staan. Maar het merendeel van de decorstukken kan gebruikt worden. De fans hoeven dus niet te vrezen: de show gaat door. (RJ)

Vrijdagmorgen arriveerde de crew van Oscar and The Wolf met maar liefst twee opleggers decormateriaal. Het technische podiumteam van Cactus krabde zich even in de haren om alle grote stukken een plaats in de backstage te geven. Hoewel, alle stukken is niet juist gezegd. Want er kwam meer materiaal mee dan er plaats is op het podium. Nochtans behoort de infrastructuur van Cactus tot de grotere stadsfestivals. Een aantal stukken van meer bepaald de ledwall - dat is de achtergrondmuur met duizenden kleine lampjes - moeten onverrichterzake aan de kant blijven staan. Maar het merendeel van de decorstukken kan gebruikt worden. De fans hoeven dus niet te vrezen: de show gaat door. (RJ)