Nic Balthazar had zijn maatje acteur Michael Pas meegebracht om de massa te verleiden tot een 'Viking clap' voor het klimaat. "Er is 11 jaar nodig om het klimaat terug op de juiste koers te krijgen. Daarom nemen we hier vandaag een videoclip op om iedereen te overtuigen om die elf jaar effectief te beginnen", zegt Nic Balthazar.

"Het gaat om een verandering die we gaandeweg willen inzettten", vult acteur Michael Pas aan. "We zijn blij en fier dat Youth for Climate bijdraagt om zo met het klimaat begaan te zijn. We kozen voor deze opname speciaal het Cactusfestival omdat de sfeer hier goed zit."

"Cactus is bij uitstek een duurzaam festival met een uitstraling en communicatie die bij onze boodschap aansluiten. We hopen dat we hier de start geven voor een vervolg op alle zomerfestivals. Deze boodschap moet overal ingang vinden", zegt Nic Balthazar. (RJ)

© Davy Coghe
© Davy Coghe
© Davy Coghe
Nic Balthazar had zijn maatje acteur Michael Pas meegebracht om de massa te verleiden tot een 'Viking clap' voor het klimaat. "Er is 11 jaar nodig om het klimaat terug op de juiste koers te krijgen. Daarom nemen we hier vandaag een videoclip op om iedereen te overtuigen om die elf jaar effectief te beginnen", zegt Nic Balthazar. "Het gaat om een verandering die we gaandeweg willen inzettten", vult acteur Michael Pas aan. "We zijn blij en fier dat Youth for Climate bijdraagt om zo met het klimaat begaan te zijn. We kozen voor deze opname speciaal het Cactusfestival omdat de sfeer hier goed zit." "Cactus is bij uitstek een duurzaam festival met een uitstraling en communicatie die bij onze boodschap aansluiten. We hopen dat we hier de start geven voor een vervolg op alle zomerfestivals. Deze boodschap moet overal ingang vinden", zegt Nic Balthazar. (RJ)