Vrijdag 3 april, 2020

Na de carnavalskraker 'Dikke Scheisse' met Filip D'haeze toont notoir ambiancemaker Steve Tielens zich met zijn nieuwe single 'Sterrenkind' van een geheel andere kant. Met het beklijvende duet 'Sterrenkind' - dat Steve brengtmet deachtjarige Kayleighuit Wechelderzande - wil Steve ouders die hun kind verloren, een hart onder de riem steken.

Net zoals zoveel goede producties moest ook MAMMA MIA! de deuren sluiten. Vanaf 14 augustus worden de voorstellingen hernomen. Hopelijk moet de organisatie dit terug niet verplaatsen, anders zou dat opnieuw een ramp zijn. Floris Devooght - afkomstig uit Hulste - was regie-assistent voor de musical MAMMA MIA!. Hij werkte aan de zijde van regisseur Stany Crets. Een hele eer !

Steun Vlaamse artiesten en speel hun muziek. Die oproep van de muzieksector valt bij de VRT niet in dovemansoren. Integendeel, nadat ze de vorige weken hun aanbod al opdreven, bedachten de VRT-radionetten Radio 1, Radio 2, MNM, Studio Brussel en Klara en ook tv-zender Eén nieuwe programma's en initiatieven om muziek van Vlaamse artiesten extra veel airplay te geven. "De VRT wil zo dé motor zijn voor de Vlaamse muzieksector."

Op 22 maart jl. was het exact vijftien jaar geleden dat Laura Lynn de single 'Je hebt me 1.000 x belogen' voorstelde in het rusthuis van Zwevezele. Vijftien jaar later - op zondag 22 maart - stonden we in de PADI SHOW op het web van Krant van West-Vlaanderen bij dit jubileum stil door Laura Lynn zélf even aan het woord te laten en ook door superfan Peter Carpentier uit Poperinge eveneens in de spotlights te plaatsen. Laura Lynn keek uit naar haar jubileumconcert op zaterdag 20 juni 2020 in haar eigen gemeente Ardooie. Helaas wordt ook Laura Lynn geconfronteerd met de gevolgen van corona, zodat ze - samen met haar entourage - besloot van dit feest te verplaatsen naar zaterdag 6 maart 2021 in natuurlijk terug De Ark in Ardooie.