Ontdek de nieuwste trends en laatste nieuwtjes

Nancy Boerjan

Onze lifestyle-journalisten gaan wekelijks op zoek naar de nieuwste trends en leukste nieuwigheden.

Gezellige ambiance op wieltjes

Met zijn merk Bar Partout brengt ontwerper en creatieve ondernemer Sam De Munter het ideale barmeubel voor een terras op de markt. Sam verhuurde al bars met zijn bedrijf Café Rental, maar nu verkoopt hij ze ook. Er zijn twee mobiele modellen te verkrijgen, telkens in twee kleuren en afgewerkt met koper en messing. De moderne en veelzijdige Bar kitchen waaraan het gezellig babbelen en koken is, en een kleiner classy model, de Poolboy. Je kan ze nog tot midden juli bewonderen in de Kiosk op de Graanmarkt in centrum Kortrijk.

www.barpartout.be

Helemaal wit van kop tot teen

Als er één seizoen is dat zich er elk jaar opnieuw toe leent om je van kop tot teen in wit te hullen, dan is het de zomer wel. En ja, iedereen kan spierwit hebben. Het enige waar je bij het aanschaffen van witte kledingstukken op moet letten, is dat je kiest voor de juiste pasvorm en dat de stof niet te veel doorschijnt. Als je gaat voor een geheel witte outfit, kun je bovendien groots uitpakken met je accessoires. Op een witte ‘achtergrond’ komen sieraden extra goed tot hun recht.

149 euro (broek) – www.mayerline.com

Zorg zelf voor een zomerhuidje

Nomige en Insentials, twee pioniers op het vlak van DNA-testen, bieden deze zomer samen een gepersonaliseerde huidverzorging en voedings- en vitamineadvies op maat aan. In hun tijdelijke praktijk in Knokke-Heist lanceren ze twee kuren: My Beauty DNA en My Detox DNA. Nutritioniste Amandine de Paepe en Julie van Weehaeghe, bekend om haar kookkunsten op www.hapjesprinses.be, zijn de oprichters van Insentials. Ze bundelen hun kennis om gepersonaliseerde vitamineplannen aan te bieden.

Prijzen van 25 tot 1.000 euro – www.insentials.com

Gezonder met een platte buik

Een opgezette maag of een opgeblazen gevoel, we hebben er allemaal wel eens last van. Ze wijzen erop dat er iets niet helemaal loopt zoals het moet in ons verteringsstelsel. Het goeie nieuws is: daar kunnen we zelf iets aan verhelpen, met relatief eenvoudige voedingsregels en kleine aanpassingen in de keuken. In zijn nieuwste boek Een platte buik in enkele weken tijd zet voedingstherapeut Jan Dries uiteen hoe je niet alleen weer een platte buik krijgt, maar ook verlost geraakt van je ongemakken.

24,95 euro – www.vbkbelgie.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.