Ontdek de laatste trends & leukste nieuwtjes

Nancy Boerjan

Onze lifestyle-journalisten gaan wekelijks op zoek naar de nieuwste trends en leukste nieuwigheden.

Warm, warmer…

Toch nog nood aan een extra warm laagje af en toe? Een bodywarmer komt dan uitstekend van pas. Draag hem nu onder je overjas of colbert, en straks om een mooie lentewandeling te maken.

129 euro – www.strellson.com

Mooi geringd

Ringen heb je nooit genoeg. Het Belgische juwelenmerk Billion Avenue breidt zijn gamma uit met een capsulecollectie, van minimalistische ontwerpen tot kleurrijke fantasiejuwelen met zirkonia.

29 tot 45 euro – www.billionavenue.com

Op safari

De safarilook is, sinds ontwerpers er halverwege de sixties mee op de proppen kwamen, nooit meer weg geweest. De eenvoud en elegantie ervan hebben daar vast toe bij-gedragen. Deze zomer draag je de stijl neutraal in combinatie met andere zachte kleuren als beige, grijs en off-white .

260 euro – www.carolinebiss.com

Vlot op de fiets

Deze fietstas is op en top duurzaam: gemaakt van pvc-vrij canvasmateriaal en klimaatneutraal eproduceerd. De tas is in grootte verstelbaar en volledig af te sluiten, gemakkelijk op en af je fiets te zetten en komt zowel in een sober als in een leuk colour blocking -jasje.

145 euro – www.vaude.com

Ruik de zomer

Een parfum dat je naar weelderige weiden, zon en zomer doet verlangen. Dat wil de limited edition s. Oliver Feels Like Summer zijn met de geur van romantische pioenen en witte perzikbloesems. Wie zou hier niet voor smelten?

18 euro (30 ml, vanaf midden april) – www.soliver-online.be

Groen wassen

Met Carrefour Soft Green heeft de supermarktketen een eigen huismerk met ecologische verzorgingsproducten in de rekken, waaronder een shampoobar met zoete amandelolie en zonder bewaarmiddelen. Je gebruikt de bar net als gewone shampoo, goed voor 50 tot 100 wasbeurten.

2,90 euro – http://www.carrefour.eu

 ©  Damon De Backer
© Damon De Backer

Op de groei

Is het kunst? Of is het een plantenbak? Twee creatieve zielen – ondernemer met een passie voor lassen Benoit Borgonjon en de Brugse letterkunstenares Maud Bekaert – maakten samen de Grow Box, een exclusieve eyecatcher die zowel binnen als buiten een plaats kan krijgen. Leuk idee voor een geboortegeschenk ook!

349 euro (42x32x32 cm) – www.ferdu.be

Zonnehorloge

Ice-Watch lanceert zijn eerste horloge op zonne-energie. Het horloge haalt energie uit alleen maar licht, dag- of kunstlicht, fel of getemperd. Duurzaam en eindeloos hernieuwbaar. Verkrijgbaar in tal van kleurtjes.

99 euro – www.ice-watch.com

Altijd sfeer

Windlichtjes bewijzen het hele jaar door hun nut. Om een nog altijd te vroeg donkere avond wat op te warmen of binnenkort als zwoele sfeerbrenger op het zomerterras.

29,95 tot 39,95 euro – www.flamant.com

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.