Ontdek de laatste trends & leukste nieuwtjes

Nancy Boerjan

Onze lifestyle-journalisten gaan wekelijks op zoek naar de nieuwste trends en leukste nieuwigheden.

Tas met boodschap

Studio Lucy ontwerpt en maakt hedendaagse lederen handtassen op maat. Maar het label viert zijn eerste verjaardag met een tentoonstelling en verkoopmoment op zaterdag 27 november van 11 tot 18 uur en zondag 28 november tot 17 uur, in De Deugdzonde, Priesterstraat 2 in Zwevegem. Een deel van de opbrengst gaat naar Sam Carton, die haar been verloor door ziekte maar een voorbeeld van positieve ingesteldheid blijft.

prijzen tussen 129 en 550 euro – www.studiolucy.be

Zachtjes wegzakken

Door zijn zachte, fluffy look is een teddy stoel een blikvanger in je interieur. Vroeger werd teddy gemaakt van schapenvacht, nu wordt vooral de synthetische versie gebruikt in de mode- en woonsector. Wel zo handig als je een glas morst! De natuurlijke kleur combineert met zowat elke woonstijl; zelfs in een strak interieur ontstaat zo een contrast tussen harde en zachte materialen.

239 euro – www.leenbakker.nl

Kant-en-klaar eindejaar

Nu al stress om welke kleuren je straks gaat combineren op de feesttafel? Of hoe je de kerstboom stijlvol zal versieren? Ava lanceert kant-en-klare pakketten waarin je alles vindt wat je nodig hebt voor een zorgeloos eindejaarsfeest. Wél nog even het thema kiezen: van traditioneel en klassiek tot over the top romantisch of harmonieus met een vleugje retro.

Tafelpakket (8 personen) vanaf 79 euro, kerstboompakket vanaf 135 euro – www.ava.be

Sokken tegen muco

Mucoviscidose, kortweg muco en ook wel taaislijmziekte genoemd, is de meest voorkomende levensbedreigende erfelijke ziekte in ons land én tot op de dag van vandaag ongeneeslijk. Een unieke sokkencollectie geeft jou de kans om je steentje bij te dragen aan het steunen van het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte. Doen!

10 euro – www.mucomove.be

© © heikki verdurme

Bad en bed

Point-Virgule voegde enkele leuke vormen en tinten toe aan zijn voedercollectie uit bamboevezel. Dit gloednieuwe vogelbad annex voederschaal – in groen en okergeel – biedt je tuingasten deze winter extra comfort.

20,95 euro – www.livwise.be

Perfect voorbereid

De temperaturen nemen een duik en daar lijdt onze huid onder. De antioxiderende verzorgingsroutine van Florena steekt een handje toe. De regenererende gezichtsolie met bloemblaadjes van witte immortelle en gefermenteerde arganolie helpt een doffe en vermoeide huid zich te herstellen.

24,99 euro (30 ml) – www.florena.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.