Ontdek de laatste trends & leukste nieuwtjes

Nancy Boerjan

Onze lifestyle-journalisten gaan wekelijks op zoek naar de nieuwste trends en leukste nieuwigheden.

Tikkeltje anders

Evy Gruyaert blaast haar juwelencollectie Malice nieuw leven in. En die omschrijft ze zelf als ‘iets meer volwassen en inspirational, zonder zweverig te zijn’. Malice 2.0 kwam tot stand in samenwerking met de twee goudsmeden van Atelier 11 die hun sporen al verdienden bij onder meer Raf Simons en Jean Paul Gaultier. Evy streeft naar kwaliteit met oog voor detail en nét dat tikkeltje anders.

vanaf 75 euro – www.maliceboutique.be

Roze weldoener

Sinds kort zijn de producten van het Nederlandse beautylabel Clay And Glow ook bij ons te koop. Het roze kleimasker waarmee het allemaal begon en dat uitgroeide tot een klassieker bij onze noorderburen, geneest en voorkomt ontstekingen van de gevoelige huid en is volledig vegan.

25,50 euro – in alle Ici Paris XL winkels

Speelse restjestas

Wat doe je met ongebruikte stofrestjes? Opstapelen tot in de eeuwigheid of… er iets nieuws mee bedenken. Met die laatste gedachte ging het ontwerpteam van Kipling aan de slag en dat resulteerde in de K.Limited Collection, een speelse collectie tassen en tasjes met telkens weer andere combinaties van kleuren en materialen.

45 euro – www.kipling.com

Klaar voor een knusse winter

Toch nog wat zomer in huis halen met de geur van basilicum en citroen of je helemaal overgeven aan de winter met een vleugje vijg en walnoot: de geurkaarsen van Oil & Vinegar dompelen je woonkamer meteen onder in de gepaste sfeer.

6,95 euro (180 g) – te koop in de winkels

Stoere zus

Het herenkledingmerk Jack & Jones heeft er een zusje bij: het nieuwe JJXX richt zich op sterke, onafhankelijke en energieke jonge vrouwen met collecties die kwaliteitsvolle essentials mixen met trendy en edgy musthave pieces. Een hele mond vol, maar precies wat je zocht, toch?

69,99 euro – www.jjxx.com

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.