Ontdek de laatste trends & leukste nieuwtjes

Nancy Boerjan

Onze lifestyle-journalisten gaan wekelijks op zoek naar de nieuwste trends en leukste nieuwigheden.

Beestig goed

H&M lanceert een diervriendelijke modecollectie die volledig is goedgekeurd door de dierenrechtenorganisatie PETA. Kleding maar ook make-up gemaakt met alternatieven voor stoffen en processen die van dieren afkomstig zijn.

hm.com

Goed gekozen

Als jurken de dienst uitmaken, vraagt de taille om aandacht. Een goed gekozen riem zet niet alleen je vrouwelijke figuur in de kijker, het accessoire voegt ook net dat tikkeltje verfijning toe waar je naar op zoek was.

75 euro – www.carolinebiss.com

Altijd picknickweer

Nog op zoek naar een manier om de laatste vakantiedagen samen met de kinderen in te vullen? Organiseer een picknick! Verzamel dekens, kussens en kommetjes gevuld met allerlei hartig en zoet lekkers en wég zijn jullie. Geen weer voor een picknick? Dan is de woonkamervloer toch net zo geschikt?

9,75 euro – www.laredoute.be

Uppercut

Bij Jean Paul Gaultier zit men niet om een sensuele geur verlegen. Sinds kort is er een nieuwkomer in het gamma. Scandal pour Homme neemt je mee op de tonen van karamel en vers gekapt hout en gaat daarmee voor niets minder dan een ‘knock out’-effect. De lege flacon kun je bovendien bijvullen.

77,40 euro (eau de toilette, 50 ml) – bij parfumeriezaken

Krachtig design

De Zweedse ontwerpster Pia Wallén is bekend om haar interieuraccessoires maar werkte voor Arket een collectie uit waar behalve kussens en dekens ook een jas, rok en totebags deel van uitmaken. Oude patronen en vakmanschap vertaalt ze naar een actuele, minimalistische collectie die verkrijgbaar is vanaf 11 november.

69 euro – www.arket.com

Knusse mode

Voor het modeproject A/part werden 20 gerenommeerde ontwerpers – zoals Raf Simons en Walter Van Beirendonck – gelinkt aan retailers uit de omgeving van Antwerpen. De unieke creaties die daaruit voortvloeiden kun je van 4 tot en met 20 november gaan bekijken in Antwerpen. Tom Van Der Borght, bekend om zijn kleurrijke ontwerpen, kwam voor A.S.Adventure op de proppen met een warme outdoor poncho die je ook als deken kan gebruiken.

89,95 euro – mode2021antwerpen.be

Boost je lippen

Mooie lippen willen we allemaal, ook als we niet meer piepjong zijn. De nieuwe Hyaluronic Acid + Peptide Lip Booster van Paula’s Choice brengt meerdere lip-specifieke technologieën samen om de oorzaken van veroudering – volumeverlies en een drogere huid – aan te pakken.

27 euro – www.paulaschoice.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.