Ontdek de laatste trends & leukste nieuwtjes

Nancy Boerjan

Onze lifestyle-journalisten gaan wekelijks op zoek naar de nieuwste trends en leukste nieuwigheden.

Comeback van de cardigan

Een mouwloze cardigan vormt een perfect combo met overhemden met winterse ruiten of paisleyprints. Combineer ze met een gezellige trui of een gekleed jasje voor meer variatie.

49,95 euro – www.e5mode.be

Hippe broden

Op een herfstige namiddag een heerlijk geurend, zelfgebakken broodje uit de oven toveren. Daar kan weinig tegenop. Zeker niet als de deegmix die je daarvoor gebruikt nieuwe varianten van Niamh ronkende resultaten belooft. Een Scandinavisch zadenbroodje, brioche met chocoladestukjes of een volkorenbrood met zonnebloempitten? Zo klaar, nog sneller opgepeuzeld…

2,90 tot 3,45 euro – www.niamhbaking.com

Zonder foutjes

Yves Rocher lanceert een hernieuwd gamma aan foundation in een waaier van maar liefst 30 verschillende tinten. De Zéro Défaut Foundation bestaat bijna uitsluitend uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zorgt voor een egale dekking met een matte toets.

21,90 euro – www.yves-rocher.be

Sensueel gestift

Lippen die geuren naar oranjebloesem en zo zacht voelen als olijfolie… Kiko weet wat verleiden is, met de nieuwe Charming Escape-lipstick in matte en glanzende versie, en in warme herfsttinten.

9,99 euro – www.kikocosmetics.com

Lang leven

Met het nieuwe kledingmerk YŪGEN kiest kledingketen ZEB voor mode die ontworpen is om lang mee te gaan: stijlvolle en tijdloze items die je perfect met elkaar kunt combineren. Hannelore Knuts, model voor de najaarscollectie, voelt zich zichtbaar uitstekend in de losse en lichtjes oversized outfits.

69,99 euro (trui) – www.zeb.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.