Ontdek de laatste trends & leukste nieuwtjes

Nancy Boerjan

Onze lifestyle-journalisten gaan wekelijks op zoek naar de nieuwste trends en leukste nieuwigheden.

Manusje-van-alles

Zelfzorg voor alle vezels van ons lijf, daar zijn we dit najaar wel aan toe. Überlube staat voor het manusje-van-alles onder de glijmiddelen, bevat uitsluitend veilige ingrediënten en geeft niet alleen je seksleven een boost, maar doet ook prima dienst als schuurbescherming voor sporters en zelfs als verzorging voor je kapsel!

17,95 euro – www.ta-well.com

Puur genieten

Of je nu kiest voor wit, rosé, rood, sprankelend wit of sprankelend rosé: een glas wijn van Pure is suiker- en koolhydraatvrij en bevat daardoor slechts half zoveel calorieën als zijn collega’s. En dat de wijntjes daarom niet hoeven in te boeten aan smaak, tonen de prijzen aan die Pure op zowel de Paris Wine Cup als op de Sommeliers Choice Awards te beurt vielen.

11,99 euro – shop.purethewinery.com

Warme kleuren

Tiany Kiriloff en haar dochtertjes kozen de vrolijke kleuren voor de najaarscollectie van het knitwearlabel Leselles. Goed voor sjaals, mutsen en kraagjes in superlichte mohairwol, die niet pluist én gemakkelijk te wassen is. Wel zo handig met kleine koukleumen.

sjaal 65 euro – www.leselles.be

Lingerie in beweging

Nog meer dan van bovenkledij verlangen we van lingerie vandaag dat ze comfort met esthetiek verzoent. Met dank aan hedendaagse materialen als stretchkant en transparente tule en de groeiende trend van voorgevormde, beugelloze beha’s.

38,95 euro – www.chantelle.com

Licht gekleed

Omdat we ook wel eens wat anders willen dan men in black: durf ook in de winter te kiezen voor lichte kleuren als ecru en beige, voor een minstens even stoere look. Enkele goed gekozen accessoires maken het plaatje af.

129,95 euro (broek) – www.brax.com

Beestig mooi

Juweeltjes met beestjes vertederen iedereen. Maar wist je dat ze ook vaak een betekenis meedragen? Een schildpadje staat symbool voor een lang leven, voor wijsheid en kracht ook. Een gouden schildpadje zou bovendien beschermen tegen het verlies van creativiteit. Het is maar wat jíj verkiest natuurlijk…

45 euro – www.twiceasnice.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.