Ontdek de laatste trends & leukste nieuwtjes

Nancy Boerjan

Onze lifestyle-journalisten gaan wekelijks op zoek naar de nieuwste trends en leukste nieuwigheden.

Klein maar cool

Kleine jongens willen grote mannen zijn. Aze Jewels stelt een nieuwe junior collectie voor, in drie maten. Speels, maar minstens zo cool als die van hun volwassen rolmodellen.

vanaf 29,90 euro – www.azejewels.com

Blikvangers

Het Amerikaanse label Saucony staat bekend als pionier in professionele loopschoenen, maar ook hun sneakers veroverden een plek in het internationale straatbeeld. Onder de kleurrijke updates van hun tijdloze silhouetten vinden ook liefhebbers van de dad sneaker met een nillies knipoog ongetwijfeld hun gading.

159 euro – www.saucony.com

Grof is hot

Sieraden met schakels zijn dit najaar helemaal hot. Je vindt schakels terug in halskettingen, maar ook met oorbellen met schakeltjes zit je goed. Vooral oorbellen met wat grovere schakels zijn lekker opvallend.

149 euro – www.tisento-milano.nl

Warme oren

Een haartrend die helemaal terug van weggeweest is: de brede haarband. En zo verwonderlijk is dat niet in tijden waarin comfort hoog scoort. Lekker warm en ideaal om een bad hair day te camoufleren. Ellen Kegels bedacht er eentje in superzacht baby alpaca voor Mayerline.

69 euro – www.mayerline.be

Glitterduo

De Venezolaanse mode-ontwerpster Carolina Herrera mag dan zelf al een gezegende leeftijd bereikt hebben, haar twee beroemde parfums Good Girl en Bad Boy kregen een splinternieuw jasje aangemeten en geuren nu samen in één gelimiteerde editie. De legendarische stiletto kreeg een oogverblindende glitterafwerking, de bliksemschicht een flacon van spiegelend chroom.

exclusief bij ICI Paris XL

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.