Ontdek de laatste trends & leukste nieuwtjes

Nancy Boerjan

Onze lifestyle-journalisten gaan wekelijks op zoek naar de nieuwste trends en leukste nieuwigheden.

Zo vader, zo zoon

Net zo cool als papa deze zomer – of als zoonlief natuurlijk – in een handgemaakte short van duurzaam katoen. Het Amsterdamse label Mr. Marvis combineert een tijdloze look met een comfortabele pasvorm.

79 euro – www.mrmarvis.com

Sprekende armbandjes

De markt voor mannenjuwelen is al jaren bezig aan een gestage groei. Zelfs bankiers, ceo’s en managers worden vandaag gespot met behalve een Zwitsers horloge een armband van kralen, leder of gevlochten touw om de pols. Daarmee willen ze naar verluidt tonen dat ze ook een leven naast het werk hebben. Ideetje voor papa?

34,99 euro (kralenarmband) – www.azejewels.com

Verzorgd de deur uit

Een verzorgde papa is er twee waard. System Professional voegt enkele nieuwe producten toe aan zijn MAN-lijn, zoals een intensieve verzorging voor huid en baard, een antiroosshampoo en een aftershavebalsem. Of geef hem een assortiment miniverpakkingen om straks opnieuw mee te nemen op reis.

24,99 euro (Texturizing Spray) – www.systemprofessional.com

Foto Darwin Cabrera
Foto Darwin Cabrera

Nonchalante mannen

Nathalie Vleeschouwer verruimt haar universum met een eerste volledige mannencollectie. Voor de pasvormen legde ze haar oor te luister bij haar man en zoon, voor de creatieve inspiratie trok ze de lijn door van de vrouwencollectie: nonchalante, sobere modellen die alle speling laten aan de materialen, kleuren en prints.

Prijzen tussen 129 en 149 euro – www.nathalievleeschouwer.be

Alles bij de hand

Voor papa’s die graag goed georganiseerd voor de dag komen: een handig tasje in gerecycleerd polyester met zowel binnenin als aan de buitenkant een afsluitbaar zakje. Om sleutels, munten, zakdoeken… altijd binnen handbereik te hebben.

39 euro – www.samsoe.com

De perfecte das

Zin om jezelf de das om te doen? Zorg dan tenminste dat het breedste deel precies tot op de tailleband of riem reikt. Het smalle deel achteraan kan gewoon los blijven hangen voor een zwierige stijl. Nót done: een te lang smal deel wegstoppen in je hemd…

54 euro – www.tedbaker.com

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.