Ontdek de laatste trends & leukste nieuwtjes

Nancy Boerjan

Onze lifestyle-journalisten gaan wekelijks op zoek naar de nieuwste trends en leukste nieuwigheden.

Tenen bloot

Teva-fans willen niet alleen maar bossen en bergen trotseren, ze komen ook graag goed voor de dag op een (mini)festival of citytrip natuurlijk. Daar speelt de fabrikant van de steviger sandaal nu op in met fashionable en kleurrijke versies.

65 euro – www.juttu.be

Zomeren in kimono

Comfortabel, veelzijdig en ultravrouwelijk: die troeven maken van de kimono hét kledingstuk waar we deze zomer niet omheen kunnen. Draag hem met een riem als een jurk, los hangend over een topje en een jeans, of als luxueuze strandjas over je bikini.

179 euro – www.mayerline.be

Met één trek

Eén streep, één laagje en je bent strandproof! Bourjois, Rimmel London en Sally Hansen lanceren samen 24 nagellakjes, sneldrogend en met een uniek kwastje waarmee je je nagels in één tel een kleurtje geeft. Ze zijn deze zomer exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar.

8,99 euro – www.kruidvat.be

Gebakken zand

Hoeveel bakkerscarrières zouden er niet ontstaan zijn op het strand? De leukste en gekste taartjes werden en worden er nog altijd gemaakt, elke zomer opnieuw. Schepje? Check! Emmertje? Check! Vormpjes? Check en go!

4,50 euro – www.hema.com

Zonneklepcomfort

Onmisbaar accessoire deze zomer: de zonneklep. Je vindt er zeker eentje naar je smaak in het grote aanbod kleurtjes en materialen en er zitten heel wat voordelen aan: altijd wel nog ergens in je strandtas te proppen én je zomerkapsel blijft overeind.

39 euro – www.arket.com

Ingewikkeld

Midriff flossing – de trend waarbij dunne lintjes aan een kledingstuk enkele keren om de taille worden gewikkeld – scoort op Instagram. Gewaagd, maar na een jaar in jogging hebben we dat wel verdiend.

20 euro – www.calzedonia.com

Eerst scrubben, dan zonnen

Geef je huid een scrubbeurt voor je gaat zonnen, dan houdt dat sunkissed kleurtje veel langer. Met de Magnificent Mandarine milde scrub van Cîme, het duurzame label van Isabel Coppens en Anke De Boeck, steun je bovendien een schoolproject in de Nepalese Himalaya.

19,95 euro – www.cime-skincare.com

Supporteren in stijl

Supporter straks je favoriete ploeg naar de top tijdens het Europees Kampioenschap voetbal. STRØMS lanceert een collectie T-shirts waarmee je niet alleen je favoriete land steunt, maar ook de organisatie Right To Play die zich toelegt op het weerbaar maken van kwetsbare kinderen.

29,95 euro – www.strom-clothing.com

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.