Ontdek de laatste trends & leukste nieuwtjes

Nancy Boerjan

Onze lifestyle-journalisten gaan wekelijks op zoek naar de nieuwste trends en leukste nieuwigheden.

Comeback van het badpak

Het badpak werd tot voor kort geweerd uit onze zomerse kleerkast, maar is terug. En hoe! Gedaan met de oubollige modellen waarin je alleen je moeder wil zien flaneren, welkom aan de eigentijdse versie van de one-piece-suit . Sportief of sexy?

146 euro – www.twinset.com

Perzikhuidje

Een zevendaagse ampullenkuur afgestemd op de behoeften van onze huid: daar maken we graag tijd voor. De nieuwe intensieve kuur Perfection Phyto AHA bevat zachte fruitzuren die de huid gladder en gelijkmatiger maken.

29,90 euro – www.babor.com

Artistiek neon

Toen Charlotte Wybo op zoek was naar een leuk neonkunstwerkje voor haar dochter, botste ze op weinig keuze of hoge prijzen. Dus ging ze zelf met neon aan de slag en zet ze sindsdien elk idee om in een artistiek project. Een oppepper voor jezelf én voor je interieur.

vanaf 150 euro – www.artsyimpact.com

Parijse elegantie

Parisienne Juliette Swildens verleidde de voorbije jaren een grote schare fans met haar vertaling van droomsilhouetten naar de straat: een intuïtieve mengeling van ultravrouwelijke basics als maxi-jurken, vederlichte chemisiers en oversized sweatshirts met edgy blikvangers als de mannenblazer.

175 (rok) en 140 (sweatshirt) euro – www.swildens.fr

Altijd lak op zak

Altijd een vleugje glans op zak! Kiko Milano lanceert nagellak in pocketformaat, om overal mee naartoe te nemen. De schattige flesjes zijn er in niet minder dan 40 kleuren met verschillende finishes : glitter, parelmoerglans, metallic en crèmig.

1 euro – www.kikocosmetics.com

Geurtjes uitproberen

Topmerken zoals Prada en Estee Lauder of exclusieve nicheparfums als Montale en A.N Other… Natúúrlijk willen we die allemaal wel eens proberen, maar dat valt duur uit. Op de Parfumado-website leert een quiz je welk geurprofiel bij jou past en kun je vervolgens elke maand een nieuw parfum ontdekken.

14,95 euro per maand – www.parfumado.com

Streepje voor

Strepen in alle soorten en kleuren vormen een van dé trends. Klassiek, verticaal en diagonaal, dik en dun, op T-shirts en truien maar net zo goed op rokken en broeken, voor hem en haar. Mix en match met verschillende soorten strepen, want ook dat mag deze zomer.

109 euro – www.sun68.com

Lenteschoentje

Er valt dit voorjaar gewoon niet aan de loafer te ontkomen. Maar dat heeft dan ook een gegronde reden: je kunt de schoen met om het even welke outfit combineren. Zeker nu ze verkrijgbaar zijn in allerlei materialen en nog veel meer kleurtjes.

199,95 euro – www.florisvanbommel.com

Kruidenbommetje

We herontdekken het groene leven. Al wandelend, op de fiets maar ook in huis hebben we meer dan ooit behoefte aan natuur om ons heen. Een portie zelfgekweekte groenten of kruiden biedt daar een mooi antwoord op.

4 euro – www.hema.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.