Ont-Spanje in vijf tinten rood

Redactie KW

Goedele Verrecas is freelancejournaliste, copywriter en enthousiaste mastertailor bij Café Costume Brugge. Haar bijnaam ‘Go-Go’ heeft ze niet gestolen. Het liefst van allemaal reist ze de wereld af op zoek naar de mooiste interieurs, architectuur en leuke to do’s. Wekelijks tipt ze hier haar favorieten.

Vanzelf vertragen

La Hermandad de Villalba is de oudste woning van het kleine Iberische stadje Villalba de los Barros. Gelegen op het centrale plein is dit historische pand een uniek onderdeel van het regionale erfgoed én te huur. Gebouwd in de late 18de eeuw en helemaal gerenoveerd, met een sierlijke gevel en statige deuren, gewelfde plafonds en lokale handgemaakte tegels en materialen. Een plaats waar vertragen vanzelf gaat.

www.lahermandadvillalba.com

Ont-Spanje in vijf tinten rood

Goed gepakt

Eenvoudig en ready to go! De Black Hole Duffel van Patagonia is een travelbag met imago: stijlvol en duurzaam gemaakt om je reisspullen te beschermen. Het robuuste, waterafstotende materiaal springt in het oog en hanteert DWR-isolatie en TPU-coating. De gevoerde bodem stabiliseert de zak en beschermt de inhoud tegen harde schokken. En de gewatteerde, afneembare schouderbanden transformeren de duffel tot rugzak.

http://www.patagonia.com

Ont-Spanje in vijf tinten rood

De wereld van Dalí

Het Dalí Theater-Museum in Figueres, waar je eindeloos en geheel vanzelf wegdroomt. Het gebouw knipoogt naar de grootmeesters van de architectuur en wordt ook wel ‘s werelds grootste surrealistische object genoemd. Kijk je rijk met imposante werken van de schilder, evenals stukken die variëren van zijn eerste artistieke creaties tot zijn laatste werken. Een bezoek aan het museum is een echte belevenis. Een reis door de unieke wereld van Dalí.

www.salvador-dali.org

Ont-Spanje in vijf tinten rood

Utopisch labyrint

La Muralla Roja is een adembenemend appartementencomplex in Calpe. Een kleurrijke ontmoeting. Gebouwd in 1968 door de Spaanse architect Ricardo Bofill, die met grote bravoure zijn signatuur heeft doorgedrukt in de utopische architectuur van de 20ste eeuw. Het labyrint van wendingen, structuren en kleuren dankt zijn naam aan de levendig rode muren. Groots en avontuurlijk mooi!

Ont-Spanje in vijf tinten rood

EHBO in een handig doosje

Avontuurbestendig en compact. Zo reizen we het liefst. De VSSL ‘first aid kit’ is niet de typische EHBO-doos. Volledig waterdicht en in een gestroomlijnd ontwerp ontdek je een samengestelde set van specifieke EHBO-onderdelen. Set your destination en kies het standaard- of miniformaat.

http://www.vsslgear.com

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten