Unieke modeshow in Bagatelle: We Love Fashion

De dames die instaan voor de organisatie van de modeshow 'We love fashion'. (foto PM) © Peter MAENHOUDT
Redactie KW

Op vrijdag 17 september vindt de modeshow We Love Fashion plaats in de Bagatelle aan de Wellington Hippodroom. “Het initiatief kwam van Nathalie van Dameskledij-El”, vertelt Tine Vanarendt, een van de initiatiefnemers.

“Zij ging regelmatig in de Venetiaanse eten en kwam zo op het idee een modeshow te organiseren in samenwerking met enkele andere winkels. Zo vond de eerste editie Rise Up vorig jaar plaats, tussen Dameskledij-El, La Fille en Julis in de Venetiaanse.”

De tweede editie We Love Fashion is uitgegroeid tot een nog groter evenement, waarbij er naast damesmode en brillenmode, ook herenkleding en kinderkleding te zien zal zijn. “De bedoeling is om de mensen te verwennen met een spetterende modeshow bij een glaasje en drankje.”

Nieuwste collecties

Deze winkels presenteren de nieuwste collectie: Julis (dameskledij), Icons (heren), La Fille (dames), B&M optiek (brillenmode), Dameskledij-El (dames) en Little John & Petit Coco (kids). Ook Atelier Bonje & Studio Hairmaxx en Tuincentrum Luyckx werken mee. De presentatie gebeurt door Els Tibau, die ook défilé loopt voor Dameskledij-El, Sandra Bekkari loopt voor boetiek Julis. Het Junior Ballet Antwerp opent de avond met een optreden in samenwerking met Icons.

De deuren openen om 19 uur en de modeshow gaat van start om 19.30 uur. Een ticket kost 30 euro en is te verkrijgen bij alle deelnemende winkels. In de prijs zijn er twee glaasjes cava en vier hapjes inbegrepen.

(GLO)

Info: www.facebook.com/welovefashionshow

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.