Markant presenteert grootse Indian Summer Fashion Show in Meulebeke

De Markant bestuursleden zijn klaar voor een denderende fashion show. (foto Luc)
Redactie KW

De bestuursleden van Markant Meulebeke branden kaarsen voor een echte zwoele zomeravond op woensdag 15 september 2021. Dan organiseren ze hun ‘Indian Summer Fashion Show’, een modeshow waaraan maar liefst zestien Meulebeekse handelszaken deelnemen.

Markantvoorzitters Els Vande Sompele en Bea Stock lichten het initiatief toe: “Het is geleden van 2013 dat er nog een modeshow georganiseerd werd in de Berengemeente. Met het decor van Bar Jacqi in de Tieltstraat hadden we hier de perfecte setting om een grandioze modeshow te presenteren. We starten om 19.30 uur stipt, we ontvangen onze gasten vanaf 19 uur. De inkomprijs bedraagt 35 euro: voor dat bedrag krijg je een show, hapjes en drankjes, én een goodie bag.”

“Kaarten zijn te verkrijgen bij alle bestuursleden van Markant, en natuurlijk ook bij alle deelnemende handelszaken”, geven Els en Bea nog mee. “Die zaken zijn: Lionel Lingerie, Pilota, Couture Els, Breiboetiek Marielijne, Optiek Ellen, Fashion by Ellen, Onebytwo, Melanies Fashion, ’t Kousenmandje, Schoenen Van Quickelberghe, Boudoir Lingerie, Ondergoed Els, Optibo, Ontwerpatelier Anna Bella Art, Charlewy en Dressed by Valentina. La Strada zorgt voor het feilloos verloop van de show.”

(LB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.