Melige bedoeningen

Ja dit is een feestnummer. Boordevol inspiratie voor een fijne outfit, lekker eten en drinken, een vleugje kerstgroen, boeken- en wandeltips en de beste cadeautjes. Deze feesten zien er anders uit en er is veel dat niet kan, maar laat ons even focussen op wat wél kan.

Dankbaar zijn voor wie en wat we wel hebben. En dat ook luidop zeggen. Thanksgiving, in november, is zo’n feestdag waar dat idee mooi in vervat zit. Zoals elk ander moment, grijpen we ook die dag -in normale omstandigheden- aan om een feestje te bouwen. Het zal intussen een vijftal jaar zijn dat we die vieren met een tiental vrienden en evenveel tradities. Hartige en oerdegelijke hapjes, een kalkoen met sidedishes van pompoen, een powerpoint en uiteraard een rondje thanks . Elk om de beurt nemen we het woord en zeggen we dank je aan alle mensen aan tafel. Omdat ze er zijn, om wat ze doen en wie ze zijn. Een heel melige bedoening geflankeerd door de nodige flessen wijn.

“Ik hou van een beetje zoetsappigheid, van onverwachte knuffeltjes, lieve kaartjes en van zeggen ‘hey, ik zie je graag’”

Ik hou van een beetje zoetsappigheid, van onverwachte knuffeltjes, lieve kaartjes en van zeggen ‘hey, ik zie je graag’. Lief zijn kan ook dit jaar. Stuur kaartjes of een appje, Zoom, bel naar die mensen die er afgelopen jaar voor je waren, maak een wandeling met hen. En zeg het: dank je.

Bij deze wil ik hier alvast merci zeggen aan iedereen die in 2020 KW Weekend mee gemaakt heeft. Wat een jaar. Wat een prachtige covers, ontroerende interviews, grappige en inspirerende rubrieken… We gaan er even uit met het magazine en zijn er weer op 8 januari. Met véél plannen, dezelfde mensen én Leen Dendievel als nieuwe extra columniste. Iedereen Toerist breiden we uit. We blijven lokaal talent eren, maar kijken nog meer buiten de grenzen van onze provincie. Enkele rubriekjes blazen we nieuw leven in. Voorts blijven we gewoon voortdoen. Hopelijk samen met jullie allemaal. Ik wens jullie alvast een warm en teder eindejaar. Tot de volgende!

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.