Helemaal zen

Nancy Boerjan

De badkamer wordt alsmaar meer een ‘home spa’, een plek om de dag fris te beginnen of om op adem te komen na de werkdag. Die zengedachte vertaalde Brabantia in vier nieuwe accessoires voor zijn ReNew-collectie, in wit en donkergrijs. De verstelbare spiegel met accessoireschaal is perfect voor je ochtendmake-up of een scheerbeurt.

29,95 euro – www.brabantia.com

Voor kleine en grote gelukszoekers

Geluksvogels is een spel waarvan iedereen gelukkiger kan worden. Aan de hand van de geluksopdrachten op de kaartjes bouw je samen een zo groot mogelijk warm nest. Bedenkers Leo Bormans en Sebastiaan Van Doninck nemen je mee op weg naar meer geluk.

20,50 euro – www.lannoo.be

Hemels goud

Van een sprankeltje goud wordt iedereen toch gelukkig? Stel je voor wat voor moois deze hemelse handtas van Guess dan kan aanrichten… Een blikvanger om in één klap alle donkere wolken mee te verjagen.

95 euro – www.guess.eu

Goedgemutst

Twee werelden komen samen: het Antwerpse Howlin’, bekend voor zijn no-nonsense breigoed, lanceert samen met Pacific Rhythm, Canada’s voornaamste underground dancemusic -collectief, een capsulecollectie met mutsen en sjaals om muziekliefhebbers blijgezind door de laatste wintermaanden te helpen.

59 euro – www.morrison.be

Op wolkjes lopen

De sandalen van het Israëlische merk Freedom Moses zijn goed op weg om een hype te worden. Ze worden gemaakt van gerecycleerde kunststof die met lucht wordt geïnjecteerd voor optimaal wandelcomfort, zijn gewoon wasbaar en

verkrijgbaar in oneindig veel kleuren en prints.

35, 39 en 45 euro – www.freedomoses.com

Kleine gelukjes

Actrice Lynn Van Royen lanceerde een tijdje terug de hashtagbeweging #kleingelukske tegen negativiteit en gezeur. Haar kleine gelukjes bundelde ze in een boekje dat al meer dan 15.000 mensen blij maakte, en dat nu ook verkrijgbaar is in een mooie hardcover-editie.

15 euro – www.pelckmansuitgevers.be

Verwend tot over je oren

 © JV Photography
© JV Photography

Conceptstore Juttu zet dit jaar opkomend creatief talent in the picture. Om de twee maanden ontdek je er nieuwe lokale ontwerpers en originele merken. Tot eind februari in de schijnwerpers: twee wollige winterse merken van vrouwelijke ondernemers van bij ons, Leselles en May knitwear.

trui May 69,95 euro – www.juttu.be

Slaap heel zacht

De naam zegt het al: een dromenvanger vangt je mooiste dromen op en laat ze door het web en langs de veertjes zachtjes op je neerdalen. Een eeuwenoud gebruik van natuurvolkeren als de indianen en Aboriginals dat we ook vandaag nog met plezier overnemen.

16,99 euro – www.maisonsdumonde.com

Maskerproof gestift

Meer kleur op je mondmasker dan op je lippen? Hoe noodzakelijk ook, leuk is anders. Max Factor heeft de oplossing: de ‘ facemaskproof ’ Lipfinity Lip Coulour, die urenlang blijft zitten waar het hoort. Verkrijgbaar in 25 kleurtjes die er om smeken gezien te worden.

17,99 euro – www.maxfactor.com

Kurken kussen

Yoga maakt een mens zowel fysiek als mentaal beter. Ina De Quidt, de vrouw achter het ecologische kurklabel Captain Cork, doet daar nog een schepje bovenop. Ze lanceert nu ook een collectie matjes en andere toebehoren om yoga op een duurzame manier te beoefenen.

meditatiekussen groen 89 euro – www.captaincork.be

Extra steuntje

We streven allemaal een gezonde en evenwichtige levensstijl na, maar dat lukt niet elke dag. Extra voedingsstoffen in de vorm van voedingssupplementen vullen je dagelijkse dieet dan aan. She+ active bevat onder meer hoogwaardige visolie rijk aan omega 3.

64,95 euro – www.she-plus.eu

Smeren tot de laatste druppel

Het Naturally Good-gamma van Nivea staat voor een uitgebreide reeks natuurlijke, transparante en duurzame verzorgingsproducten. De flacon van de nieuwe bodylotionmet biologische avocado rol je gewoon op zodat je het product tot de laatste druppel kunt gebruiken.

6,99 euro – www.nivea.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.