Een perfect cadeau op het nippertje

Nancy Boerjan

Met gouden oortjes

Bang & Olufsen stak negen van zijn meest populaire producten in nieuwe kleuren en materialen. De Golden Collection bevat ook de Beoplay E8 3rd generation, zijn bestverkopende wireless oortelefoons, afgewerkt met goudgetinte details en verkocht in een zandkleurige lederen draadloze oplaaddoos.

350 euro – www.bang-olufsen.com

Met liefde gekookt

Een gietijzeren stoofpot die net hetzelfde doet als andere, maar dan in een veel leukere vorm. Of hoe Le Creuset ervoor zorgt dat iemand keukenspullen schenken je niet langer op een opgetrokken wenkbrauw komt te staan.

150 euro – www.debijenkorf.be

Ontboezeming

Fijne lijntjes op de huid van je decolleté lijken vager na een nachtjeslapen met een hyaluronzuurpad van Apricot. Uit één pad haal je tot 30 behandelingen. Om niet alleen op valentijn uit te pakken met some cleavage .

42 euro – www.bloomsandblossoms.eu

Sexy snoepje

Snoepjes met een geursensatie, een tasting én een afdronk? Vinoos by AMS introduceert eetbare wijn in de vorm van echte wine gums , onder meer in de smaken chardonnay en merlot.

7,50 euro – www.vinoosbyams.com

Liefdesvogel

Met dit recept voor een Bird of Paradise van Jan Van Ongevalle, de man achter de bekende Knokse cocktailbar The Pharmacy, blaas je je valentijn zelfs tijdens Tournée Minérale omver: mix 6 cl Botaniets Gin 0.0%, 3 cl limoensap en 2 cl frambozensap met een beetje water gearomatiseerd met sinaasappelsap, en top af met soda bruisend water.

31,95 euro – www.botaniets.com

Op een roze wolk

Kiko Milano viert de liefde met een limited edition-collectie voor een glamoureuze date-nightlook. De zachtroze en rijke rode tinten uit de Ray of Love-lijn versterken de gloed van blozende wangen, sublimeren de ogen en accentueren de boog van Cupido: hébben!

10,99 euro – www.kikocosmetics.com

Een voetje voor

Ideaal voor a walk on the wild side : modieuze boots uit de collectie van 05-05. Gemaakt uit duurzaam leer en minimalistisch vormgegeven in rijke kleuren.

325 euro – www.05-05.be

Hartig woordje

Juweeltjes die voor zichzelf spreken in de liefdescollectie van het Belgische merk Be by Magali Pinchasi. Rest jou alleen nog te kiezen of het een goud-, rosé- of zilverkleurig sieraad wordt.

58,50 euro – www.be-bymagalipinchasi.com

Slaap zacht, hartendief

Al van bij de geboorte kun je je baby in een slaapzak te slapen leggen in plaats van onder dekentjes. Ze zijn er in verschillende maten, zonder of met – zelfs afritsbare – mouwen. En met printjes die je hartendief op zijn of haar lijfje geschreven zijn.

69,90 euro – www.petit-bateau.be

Liefs voor alle vrouwen

Zeg het met een kleurrijke, handgebreide trui van Les Tricots d’O. Het Antwerpse modehuis laat zijn collectie breien door vrouwen die voordien geen toegang hadden tot de arbeidsmarkt en hiermee een nieuwe, zelfstandige toekomst opbouwen.

449 euro – www.lestricotsdo.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.