Dans mee en win…

Redactie KW

Op zondag 24 juni belooft #KWdanst een onvergetelijk evenement te worden. Niet alleen leidt de onovertroffen Luk Alloo de dans, ook West-Vlaamse BV’s zoals Geert Bourgeois, Hilde Crevits en Bart Tommelein komen er hun beste beentje voorzetten. Ignace vertolkt live onder meer zijn wereldhit ‘More than sympathy’ en ‘Du’, dé favoriete slow van de West-Vlamingen. En er zijn ook mooie prijzen te winnen, ook voor wie die dag niet naar Roeselare kan komen.

Een reis naar Lanzarote

Wie op zondag 24 juni tussen 16 en 17 uur komt meeslowen op de Grote Markt van Roeselare en het wedstrijdformulier afgeeft, maakt kans op een reis naar Lanzarote voor twee personen.

TUI en hotelketen H10 hebben voor de winnaar van #KWdanst een verblijf van zeven nachten voor twee volwassenen in het prachtige H10 Timanfaya Palaca**** gereserveerd. In de prijs, op te nemen buiten het hoogseizoen, zitten ook de vluchten heen en terug met TUI fly en de transfers tussen hotel en luchthaven.

Het wedstrijdformulier vind je op pagina 8-9 in KW Weekend en zal zondag ook te verkrijgen zijn op de KW-stand op de Grote Markt van Roeselare.

Een reis naar de Eifel

Lukt het echt niet om naar #KWdanst te komen? Maak dan een creatief filmpje terwijl je danst op Du of op je eigen favoriete tegelplakker en post het met de hashtag #kwdanst op Instagram of Twitter. De persoon die op de meest creatieve manier zijn/haar slow post op Instagram en/of Twitter, wint een driedaags verblijf in de Eifel.

Thalassa biedt een Charming+-arrangement naar Kuchers Landhotel in Darscheid aan. Dit charmehotelletje ligt op slechts negen kilometer van de vulkanische meren van Daar. In de prijs zitten twee overnachtingen, ontbijtbuffet, een regionaal driegangendiner in Kuchers Weinwirtschaft en een rondleiding en degustatie in de wijnkelder.

Het volledige wedstrijdreglement met meer uitleg over de prijs kan je nalezen op www.kwdanst.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.