Krokodil en kangoeroe op het menu van Taste a Lot

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 september vindt op de parking annex de eventsite van Het Entrepot in Brugge de eerste editie plaats van Taste a Lot.


p dit gloednieuwe streetfoodfestival zullen in totaal zeventien foodtrucks allerlei lekkers aanbieden aan volgens de organisatoren budgetvriendelijke prijzen. Op het menu staan onder meer mediterrane gerechten en verse hamburgers, maar ook oesters, visdelicatessen en zelfs krokodil en kangoeroe. Ook de vegetariërs worden niet vergeten.

De Brugse creatieve vrijhaven voor jongeren Het Entrepot maakt van de gelegenheid gebruik om in zijn gebouw een uitgebreid randprogramma aan te bieden. Organisaties die er onderdak hebben, stellen zich voor en er staan dans- en muziekoptredens en zelfs een portie musical geprogrammeerd. Het geheel wordt muzikaal opgeluisterd met dj-sets.

De organisatie mikt vanzelfsprekend op een hoop jeugdig volk, maar ook op jonge gezinnen met kinderen. “Zo voorzien we kinderanimatie zodat mama en papa op hun gemak kunnen proeven van al het lekkers van Taste a Lot”, zegt de Brugse jeugdschepen Franky Demon (CD&V).

De voorbije dagen waren de weergoden onze contreien minder gunstig gezind, maar daar hebben de initiatiefnemers van Taste a Lot zich tegen ingedekt. Op de streetfoodfestivalsite die 3.300 vierkante meter groot is, komt er een grote eettent zodat aanwezigen kunnen schuilen mocht het begint regenen.

Taste a Lot loopt op vrijdag 11 september van 17 uur tot 24 uur en de dag erna van 12 uur tot middernacht. De toegang is gratis. Website: www.tastealot.be. (svv)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.