Joris De Loore wint tweemaal in Doha

VDB / BART VANDENBROUCKE © VDB
Redactie KW

Joris De Loore behaalde het voorbije weekend de overwinning in zowel het enkel- als het dubbelspel op het ITF-Futures F5 toernooi in Doha. Gisteren versloeg hij in de finale van het enkelspel de Zuid-Koreaanse Seong Chan Hong in twee sets (6-3 en 6-2).

In de finale van het enkelspel leed hij ook nu weer geen setverlies tegen de nummer twee van de wereld bij de ITF Juniors. In het dubbelspel kon de 22-jarige Joris De Loore eveneens de titel behalen. Aan de zijde van Michael Geerts versloeg hij het Duitse duo Bambridge/Mozaing met 7-5 en 6-3.

Joris De Loore, die momenteel op de 487ste plaats staat op de ATP-ranking, bevestigt op die manier zijn goede vorm van de laatste weken. Vorige week kon hij net geen finaleplaats behalen op de ITF-Futures, dat ook plaats vond in Doha, toen hij strandde in de halve finales tegen zijn Tsjechische tegenstander Dominik Kellovsky. Ook deze week moet het duo De Loore/Geerts opnieuw aan de slag in de Qatarese hoofdstad.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten