Adverteren

Redactie KW

Is West-Vlaanderen belangrijk voor uw klanten – zakencijfer – communicatiemix? Kies dan voor KW en KW.be, de perfecte dragers voor uw boodschap.

De unieke gemeentelijke rubricering in de 5 lokale edities van De Krant van West-Vlaanderen laat ons toe maatwerkaan te bieden waarmee uw boodschap zijn specifieke doelgroep bereikt.

Hebt u voor uw zaak al de combinatie gemaakt tussen print en web? Aarzel dan niet om ook even onze mogelijkheden online door te nemen.

Uiteraard beschikt ons salesteam over heel wat extra troeven die uw zaak passend in de kijker kunnen plaatsen. Denken we maar aan de verschillende unieke publi-redactionele formats die vaak aan actietarieven en met een zekere exclusiviteit worden aangeboden.

Voor mee info kunt u uiteraard steeds vrijblijven terecht bij onze commerciële binnendienst die u graag passend informeert:

mail sales@kw.be – tel. 051 26 65 98 – fax 051 26 68 44

Heeft u specifieke vragen over of suggesties voor de commerciële werking van Krant van West-Vlaanderen, dan kunt u steeds contact opnemen met Kris Dewitte via telefoon 051 26 65 98 Mailen kan via kris.dewitte@roularta.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier