Op het podium

De Stroate

11:00-11:30

De Stroate is een jeugdcultuurcentrum uit Kortrijk die workshops en evenementen organiseert in het volledige spectrum van hiphop. Hun basiselementen hiervoor zijn graffiti, diskjockey, rap en Bboying.

Loeke Vanhoutteghem

15:30-16:15

Loeke komt je met haar mooie teksten in diverse genres betoveren. De beeldend-performatieve woordkunstenares is een krak in slam poetry en legt unieke linken tussen taal en andere media.

Foto Stefaan François

De Dolfijntjes

17:30-18:30

Exclusief, intiem concert.

Uiteraard mogen De Dolfijntjes niet ontbreken op deze feestelijke dag. De heerlijk geflipte combo rond de twee frontmannen Wim Opbrouck en Wim Willaert stelt zich tot doel muziek te maken die niet te catalogeren valt.
Gewapend met genetisch gemanipuleerde trekzakken, bezwerende synths en twee hallucinante koperblazers brengen ze hun waanzinnige freakshow die het midden houdt tussen Willem Vermandere en West-Vlaamse Daft Punk. Na de Verre Rien zomertour speciaal voor deze dag nog een extra, intiem indian summer concert.

VOLZET

Door de grote populariteit van de band en het intiem karakter van het concert zijn we genoodzaakt om met reservaties te werken. Het optreden van De Dolfijntjes is al volzet, maar niet getreurd er is zeker nog genoeg te beleven!