In deze 25ste en helaas ook laatste vlog maakt Xander een trip langs memory lane. Hij neemt samen met jullie afscheid van de vlog en blikt terug op fijne momenten. Zoals die keer toen hij anderhalve kilo frieten probeerde te verorberen in 15 minuten. Deze vlog deelt Xander ook de laatste sticker uit aan zijn grootste fan. Wie dat is? Ontdek je hier.

Onze vlogger Xander is terug van een zonnige vakantie in Berlijn. Tijd zat dus om een nieuwe sport uit te testen. Xander ging langs in de Mambo in Kuurne om telefoonboekbiljart te spelen. Verder neemt Xander je mee naar Berlijn. En afsluiten doet hij met Stephanie Coorevits en heel veel aardbeien.

Xander bracht deze week de rappende pastoor een bezoekje. Nog sterker, sinds deze week heeft Xander zijn eigen stagiair! En hij bracht een bezoek aan het kunstproject The Crystal Ship in Oostende, waar hij Helen ontmoette uit Londen. Zij maakte stiekem een schilderij op de Vistrap in Oostende. Dat en nog veel meer in vlog drieëntwintig.

Met spijt in het hart nam vlogger Xander afscheid van 'De Mol'-deelnemer Martijn uit Ooigem. De vlog mocht Steven en Wouter uitzwaaien, die voor 'Iedereen Beroemd' naar Australië vertrokken. Verder in de vlog is het wielerseizoen aangebroken en proeven we van een streepje muzak. Afsluiten doen we met een very special guest. #spannend

Onze vlogger Xander was aanwezig op het afscheid van de Sea King. En hij ging afval rapen in 'zijn' Anzegem. Tot slot behaalde onze vlogger ook nog een zilveren medaille.

Onze vlogger Xander ging vorige week langs bij Andreas (9). De jongen gebruikt Bednet om de les te kunnen volgen. Daarnaast doorstond hij een bijna ramp in de auto, dat had alles te maken met twee dozen popcorn. Een Oost-Vlaamse vlogkijker kreeg deze week een sticker en werd zo 'vriend van de vlog'. Geïnteresseerd in groen en tuinieren? Kijk dan zeker mee naar Angelo Dorny die vertelt over zijn YouTube-kanaal.

Onze vlogger Xander heeft deze winderige week niet alleen de kaap van de 100 abonnees (!) gehaald, maar heeft ook een trip ondernomen door Frans-Vlaanderen. In deze negentiende vlog ontdek je wie van onze redactie de Ping Pong-League gewonnen heeft. Verder heeft Xander een eeuwenlang mysterie van de koffie-automaat opgehelderd.

Wist je al dat onze krant veel straffe KW'ers hebben rondlopen? Dominique bijvoorbeeld is prins carnaval in Gullegem en de vlog ging langs in de feesttent. Xander leerde ook een keigekke voetbaltrick van Martijn Debaut, je kent hem vast van Belgium's Got Talent. Het laatste woord is deze week voor Gaëlle Six uit Mijn Restaurant. Op het einde van de vlog kom je te weten hoe je een proefpakket kan winnen.