De allerlaatste: vlog 25

In deze 25ste en helaas ook laatste vlog maakt Xander een trip langs memory lane. Hij neemt samen met jullie afscheid van de vlog en blikt terug op fijne momenten. Zoals die keer toen hij anderhalve kilo frieten probeerde te verorberen in 15 minuten. Deze vlog deelt Xander ook de laatste sticker uit aan zijn grootste fan. Wie dat is? Ontdek je hier.

Wat hebben telefoonboeken en biljart met elkaar te maken? Ontdek het hier!

Onze vlogger Xander is terug van een zonnige vakantie in Berlijn. Tijd zat dus om een nieuwe sport uit te testen. Xander ging langs in de Mambo in Kuurne om telefoonboekbiljart te spelen. Verder neemt Xander je mee naar Berlijn. En afsluiten doet hij met Stephanie Coorevits en heel veel aardbeien.

Heeft vlogger Xander zijn roeping gevonden?

Xander bracht deze week de rappende pastoor een bezoekje. Nog sterker, sinds deze week heeft Xander zijn eigen stagiair! En hij bracht een bezoek aan het kunstproject The Crystal Ship in Oostende, waar hij Helen ontmoette uit Londen. Zij maakte stiekem een schilderij op de Vistrap in Oostende. Dat en nog veel meer in vlog drieëntwintig.

Eva is de mol ... volgens onze vlogger

Met spijt in het hart nam vlogger Xander afscheid van 'De Mol'-deelnemer Martijn uit Ooigem. De vlog mocht Steven en Wouter uitzwaaien, die voor 'Iedereen Beroemd' naar Australië vertrokken. Verder in de vlog is het wielerseizoen aangebroken en proeven we van een streepje muzak. Afsluiten doen we met een very special guest. #spannend

VLOG - Afscheid van de Sea King

Onze vlogger Xander was aanwezig op het afscheid van de Sea King. En hij ging afval rapen in 'zijn' Anzegem. Tot slot behaalde onze vlogger ook nog een zilveren medaille.

VLOG - Zo cute kan Pyjamadag zijn

Onze vlogger Xander ging vorige week langs bij Andreas (9). De jongen gebruikt Bednet om de les te kunnen volgen. Daarnaast doorstond hij een bijna ramp in de auto, dat had alles te maken met twee dozen popcorn. Een Oost-Vlaamse vlogkijker kreeg deze week een sticker en werd zo 'vriend van de vlog'. Geïnteresseerd in groen en tuinieren? Kijk dan zeker mee naar Angelo Dorny die vertelt over zijn YouTube-kanaal.

Zo spannend zag je de Ping Pong-League nog nooit

Onze vlogger Xander heeft deze winderige week niet alleen de kaap van de 100 abonnees (!) gehaald, maar heeft ook een trip ondernomen door Frans-Vlaanderen. In deze negentiende vlog ontdek je wie van onze redactie de Ping Pong-League gewonnen heeft. Verder heeft Xander een eeuwenlang mysterie van de koffie-automaat opgehelderd.

Onze vlogger viert carnaval met KW'er Dominique

Wist je al dat onze krant veel straffe KW'ers hebben rondlopen? Dominique bijvoorbeeld is prins carnaval in Gullegem en de vlog ging langs in de feesttent. Xander leerde ook een keigekke voetbaltrick van Martijn Debaut, je kent hem vast van Belgium's Got Talent. Het laatste woord is deze week voor Gaëlle Six uit Mijn Restaurant. Op het einde van de vlog kom je te weten hoe je een proefpakket kan winnen.

Vlogger Xander meets de roste Stefaan uit Bevergem

Vlogger Xander doet mee aan het project 'Meer bomen in Roeselare' en heeft een krentenboom gepland. Verder nog op de krantenredactie: Luc Dufourmont brengt een bezoekje, een achtergelaten Oscar en het geheim rond 'nurfen' wordt eindelijk opgeklaard. Like ook onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/Xandervlogt/

Is dit de meest awkward date van onze vlogger?

Ook vlogger Xander viert het feest van de liefde... met Klaasje de redactiepop. Maar liep dat even anders. Naast liefdesperikelen is er verder nog de eerste reportage van stagiaire Stefanie, Xanders eerste parkeerboete en de eerste ping pong-overwinning van adjunct-hoofdredacteur Jos. Bekijk de vlog, reageer en maak zo kans om Vriend Van De Vlog te worden. #VVDV

Onze vlogger ging langs bij MNM

Onze vlogger ging diep in de nacht langs bij MNM, maar waarom? Hoe vieren we bij Krant van West-Vlaanderen verjaardagen en wat weten jullie over Zwitserland? Bekijk de vlog, reageer en maak zo kans op een echte #VVDV-sticker!

Anderhalve kilo frieten! Kan onze vlogger Xander de Mega Julien aan?

Onze vlogger ging deze week wandelen in de sneeuw, zingen met collega's en mee naar de huldiging van de Krak van je gemeente. Maar bovenal ging hij de challenge aan om binnen het kwartier (!) ongeveer anderhalve kilo aan frieten en viandel op te eten. Een Mega Julientje! Of het hem lukt, kom je hier te weten.

HELP! De polaire vortex gijzelt onze vlogger Xander

Een dagje vloggen van thuis uit. Dat is wat onze Xander vandaag woensdag moet doen want een dikke laag sneeuw zorgt ervoor dat hij maar niet weg raakt uit zijn Anzegem. Maar niet getreurd Lieve Vrienden van de Vlog, 't tnternet brengt hem moeiteloos tot bij jullie. Kijk maar even mee.

Dit zijn de bloopers van 'Xander vlogt 2018'

Het loopt niet altijd van een leien dakje en maar goed ook want al die grappige momenten heeft Xander gebundeld in één video. Naast een lach en een traan wenst Xander de Vrienden van de Vlog nog veel plezier en kroketjes voor 2019!

Gevonden! De eerste sneeuw in West-Vlaanderen!

Onze vlogger Xander is al volop in kerstsfeer. Hij trekt met collega Jarne Lanckriet naar Brugge. Verder gaat hij aan de slag met spaghetti van één meter, beleeft hij een Ingeborg-momentje en geeft hij het laatste woord aan een straffe West-Vlaming.