Eddy Vercaemere, in Kortrijk gemeenzaam bekend als Tattoo Eddy, werd recent ook uitgedaagd op Facebook om mee te gaan in dit spelletje. Hij nam de uitdaging aan, maar vulde die wel op zijn eigen manier in. Geen zwembadjes waar in gesprongen werd, geen brug om van af te springen in een rivier, maar het aangename aan het nuttige koppelen: de carwash! Mét het raampje open, uiteraard.

Vol goeie moed laat Tattoo Eddy zich in de wasstraat rijden, maar na een grondige wasbeurt heeft hij nog maar weinig te vertellen. Lachen kan hij wel nog, al kunnen we ons niet van de indruk ontdoen dat het water nogal aan de frisse - of net hete? - kant was. Eén ding is bij deze alvast bewezen: het werk van Tattoo Eddy is wel degelijk waterproof.

(FJA)

Eddy Vercaemere, in Kortrijk gemeenzaam bekend als Tattoo Eddy, werd recent ook uitgedaagd op Facebook om mee te gaan in dit spelletje. Hij nam de uitdaging aan, maar vulde die wel op zijn eigen manier in. Geen zwembadjes waar in gesprongen werd, geen brug om van af te springen in een rivier, maar het aangename aan het nuttige koppelen: de carwash! Mét het raampje open, uiteraard.Vol goeie moed laat Tattoo Eddy zich in de wasstraat rijden, maar na een grondige wasbeurt heeft hij nog maar weinig te vertellen. Lachen kan hij wel nog, al kunnen we ons niet van de indruk ontdoen dat het water nogal aan de frisse - of net hete? - kant was. Eén ding is bij deze alvast bewezen: het werk van Tattoo Eddy is wel degelijk waterproof.(FJA)