Nicci French is het pseudoniem van het schrijversechtpaar Nicci Gerrard en Sean French, die samen psychologische thrillers schrijven. Hun bekendste werk is de achtdelige reeks rond Frieda Klein. Onze lezers hadden de unieke kans om de schrijvers te ontmoeten. Een exclusieve gelegenheid, want meestal zijn de auteurs enkel te gast in boekhandels.

Na het onthaal stond een persoonlijke ontmoeting met het duo op het programma, gevolgd door een lezing, een signeersessie en een fotomoment. Onze lezers gingen naar huis met Nicci French' nieuwste boek 'De Dag Van De Doden'.

Nicci French is het pseudoniem van het schrijversechtpaar Nicci Gerrard en Sean French, die samen psychologische thrillers schrijven. Hun bekendste werk is de achtdelige reeks rond Frieda Klein. Onze lezers hadden de unieke kans om de schrijvers te ontmoeten. Een exclusieve gelegenheid, want meestal zijn de auteurs enkel te gast in boekhandels. Na het onthaal stond een persoonlijke ontmoeting met het duo op het programma, gevolgd door een lezing, een signeersessie en een fotomoment. Onze lezers gingen naar huis met Nicci French' nieuwste boek 'De Dag Van De Doden'.