Fotospecials

Oostkamp IN BEELD - Travestiegroep 'The Sensations' zet zaal Oostcampus in Oostkamp in vuur en vlam

De travestiegroep The Sensations bracht hun jaarlijkse show in Oostcampus in Oostkamp. Ze werden versterkt met dansgroep Dancar uit Roeselare en enkele toptalenten uit de Antwerpse travestiewereld.

Ingelmunster In beeld: het KSVI-archief van sportfotograaf Bart Vandenbroucke

Ook Bart Vandenbroucke was als sportfotograaf vaak te gast op de wedstrijden van KSV Ingelmunster. Hieronder een greep uit de beelden die hij schoot in het Brigandstadion en daar dook 'Betty' soms ook op.

Kortrijk IN BEELD Veel volk voor Dag van de Jeugdbeweging in Kortrijk

Deze vrijdagmorgen is het officiële startschot gegeven voor de Dag van de Jeugdbeweging om 7 uur ging men van start op de Grote Markt van Kortrijk. Zo'n 1.600 jongeren kwamen erop af.

Blankenberge IN BEELD - 'Frank Valentino Live' in Kusttheater Coulisée zat vol unieke momenten

Het Kusttheater Coulisée in Blankenberge zat afgeladen vol om 'Frank Valentino Live' aan het werk te zien. Samen met The Rico Zoroh Band en The Dancing Girls beloofde het een heel goede avond te worden en dat werd het ook.

Tielt IN BEELD - Guidon Titan in Tielt

Zondag vond de feestelijke vijfde editie van de retrokoers Guidon Titan in Tielt plaats.

IN BEELD - Fandag Laura Lynn in Salons Mantovani was er één vol verrassingen

Wie erbij was op de fandag van Laura Lynn in Salons Mantovani in Oudenaarde zal toegeven dat de hele namiddag er één was vol verrassingen.

Merkem IN BEELD - Paul Bruna spaarde zijn stem in De Kippe, maar Axel Lane zong wél

Paul Bruna had twee dagen zangverbod gekregen van zijn dokter, zodat hij moest zwijgen tijdens de maandelijkse VBRO-matinee in De Kippe in Merkem. Paul mocht dus niet zingen. Hij vond een goede vervanger, namelijk Axel Lane uit Kortrijk die pas terug was van één weekje vakantie in Spanje.

IN BEELD Rode Duivels kloppen nu ook Kazachstan

De Rode Duivels wonnen zondagmiddag met 0-2 in Kazachstan.

Langemark IN BEELD Volksbund herdacht in Langemark

Af en toe een spatje regen, precies of het weer mee treurde met de 600 personen die de begrafenis van 84 Duitse soldaten en de herdenking van 100 jaar 'Volksbund Deutsche Kriegsgräberfürsorge' (Duitse oorlog gravendienst) bijwoonden.

IN BEELD - Dennie Damaro hield super geslaagde fandag in De Ruiterhal in Brasschaat

De Ruiterhal in Brasschaat zat afgeladen vol voor de fandag van Dennie Damaro.

Sint-Eloois-Winkel IN BEELD - Winkel Koerse lokt opnieuw grote massa naar Sint-Eloois-Winkel

Voor de 163e maal reden de paarden in Sint-Eloois-Winkel de Gullegemsestraat op. Het was een bijzonder geslaagde editie, met bekende namen als onder meer Delfine Persoon en wielrenner Christophe Noppe. Bekijk de beelden.

Brugge IN BEELD - Tweede Zotte Schlagerfestival van Avanti in Brugge groot succes

Het tweede Zotte Schlagerfestival van basketclub Avanti in Brugge mogen we opnieuw omschrijven als een groot succes. In 't begin kwam het volk traag toe, maar plots was er een volkstoeloop waardoor de zaal in een mum van tijd volledig was gevuld.

Roeselare IN BEELD - Lezersreis naar Friesland: Wolkom yn Fryslân!

Afgelopen week trok Krant van West-Vlaanderen met 29 enthousiaste reizigers voor een vierdaagse trip naar Zuidwest-Friesland.

Brugge IN BEELD Club Brugge walst over AA Gent

Club Brugge klopte AA Gent zondagmiddag met duidelijke 4-0-cijfers.

Heuvelland IN BEELD Highland Run In Heuvelland

De Highlandrun werd dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en vormt dé ultieme obstacle ervaring voor elke liefhebber van sport, hoogtemeters en gigantische hoeveelheden modder.

Meulebeke IN BEELD - In Meulebeke werd zaterdag de Berencross afgewerkt

Bij de vrouwen ging de overwinning naar de Nederlandse Ceylin del Carmen Alvarado, bij de mannen kwam Michael Vanthourenhout als eerste over de meet. Herbeleef hier nog eens de mooiste momenten. (Foto's Wouter Meeus)

Waregem IN BEELD - SV Zulte Waregem haalt zwaar uit tegen Cercle Brugge

Essevee won met 6-0, na goals van Cyle Larin (2), Gianni Bruno (2), Saido Berahino en een owngoal van Jérémy Taravel. (Foto's Belga)

Oostende IN BEELD - KV Oostende gaat onderuit op de Freethiel

KVO kwam via Fashion Sakala op voorsprong, maar slikte daarna nog drie doelpunten. Een owngoal van Kevin Vandendriessche en treffers van Andreas Wiegel en Aleksandar Vukotic deden de Kustboys de das om. (Foto's Belga)

Kortrijk IN BEELD - KV Kortrijk wint ruimt van STVV

De Kerels stuurden de Kanaries met een droge 4-0 terug naar Limburg. Fraser Hornby (2), Ilombe Mboyo en Gary Kagelmacher scoorden voor KVK. (Foto's Belga)

Oostende IN BEELD - Eerste blik in het gloednieuwe oefencomplex van KV Oostende

Vrijdagavond werd het Technogel trainingscomplex van KVO onder het goedkeurend oog van heel wat prominenten officieel ingehuldigd.(foto's Davy Coghe)

Kachtem IN BEELD - 'Feest in de tent' met Jettie Pallettie in Rhodesgoed in Kachtem

Een etentje, gecombineerd met een mooi optreden. Dat is een geslaagde formule die Wim en Hilde van het Rhodesgoed in Kachtem op regelmatige basis uitwerken.