Fotospecials

IN BEELD - Ambiance troef met Vlaams talent in De Mastbloem in Kruishoutem

Het was een heel gezellige avond in De Mastbloem in Kruishoutem (Kruisem), waar Michael Venicio, Guy Neve, Herbert Verhaeghe en Willy Sommers op het podium stonden.

Diksmuide IN BEELD - Ment TV bezocht Grote Markt in Diksmuide

Ment TV was voor de derde keer aanwezig op de Grote Markt in Diksmuide. Het publiek kon genieten van ruim 35 artiesten, die er een muzikaal feest van maakten.

Merkem Paul Bruna, Guy Neve en Phil Kevin sluiten eerste reeks namiddagshows in De Kippe in Merkem af

Paul Bruna, Guy Neve en Phil Kevin waren de laatste drie artiesten die in de maand juni op het programma stonden van de namiddagshow in De Kippe in Merkem.

Tielt IN BEELD - Tieltenaren gaan weekend los op Europafeesten

De jaarlijkse Europafeesten in Tielt waren opnieuw een groot succes. Check onze fotospecial!

Brugge IN BEELD - Cercle Brugge houdt jaarlijkse fandag

Afgelopen zondag hield Cercle Brugge zijn jaarlijkse fandag. De Vereniging, die zaterdagavond nog een galamatch speelde tegen Monaco (1-4 verlies) trok na de fandag op oefenstage naar het Nederlandse Hoenderlo.

Waregem IN BEELD - Supporters massaal op post voor fandag Zulte Waregem

Nadat Essevee zaterdagavond SK Deinze klopte met 0-2, was het de dag erop tijd voor de jaarlijkse fandag. Naast de traditionele spelersvoorstelling stonden onder meer een barbecue en signeersessie op het programma. Bekijk de beelden!

Brugge IN BEELD: Kinderpret in Cactus Oasis

Cactusfestival, da's niet alleen genieten van muziek en koude pintjes. Dankzij kinderdorp 'Oasis' komen ook de allerjongsten er aan hun trekken.

Brugge IN BEELD: Dag 3 op Cactusfestival komt rustig op gang

Boy Azooga mag als eerste aantreden op dag 3 van het Cactusfestival. Het Minnewaterpark loopt rustig vol.

Kortrijk FamilyRadio Vrolijke Vriendenbus houdt halt in Euroshop Kortrijk

De volgende stopplaats van de FamilyRadio Vrolijke Vriendenbus was de parking van Euroshop in Kortrijk. Heel wat fans van het Vlaamse lied kwamen af om een waaier van bekende Vlaamse artiesten aan het werk te zien.

Kortemark IN BEELD - Dreambeats palmt opnieuw Kortemark in

Kortemark stond zaterdag volledig in het teken van Dreambeats, een eendagsfestival met vier podia: EDM, Retro, Techno en Ibiza. Onze reporter trok naar de zesde editie van dit dancefestival en zag dat het goed was!

IN BEELD - Bekende Vlamingen te gast op première 'Strand van Sint-Anneke'

Heel wat bekende Vlamingen en genodigden waren aanwezig in de Rode Zaal van het Fakkeltheater in Antwerpen voor de première van de zomerse komedie 'Strand van Sint-Anneke'.

Veurne IN BEELD - Hoppefesten in Veurne brengen opnieuw massa volk op de been

De Hoppefesten zijn in Veurne uitgegroeid tot een ware traditie. Dit jaar werden de Festen voor het eerst gespreid over twee dagen. Dat het opnieuw een gigantisch feest was, bewijzen onderstaande beelden.

IN BEELD - Belgian Cats kruipen door oog van de naald tegen Slovenië

In razendspannende wedstrijd tegen Slovenië hebben de Belgian Cats zich geplaatst voor de kwartfinale op het EK basketbal. In die kwartfinale nemen de Belgen het op tegen Frankrijk.

Roeselare IN BEELD - KW-lezers trotseren hitte en hooggebergte tijdens fietsvakantie in de Dolomieten

Van 26 tot 30 juni trok een groep lezers van KW op de fiets door de Dolomieten. Talrijke Passo's passeerden de revue, even veel zweetparels werden van voorhoofden geveegd. Onze wielerredacteur schreef een verslag over de vijfdaagse in het Noord-Italiaanse hooggebergte.

Westende IN BEELD - 'Grote reddertest' in Westende

De strandredders van Middelkerke zijn in topvorm, dat werd bevestigd op de 'Grote reddertest' die werd afgenomen in Westende aan surfclub 'De Kwinte'.

Brugge IN BEELD - Club Brugge beleeft drukste Fandag ooit

Zo'n 22.000 aanwezigen genoten van de Fandag van Club Brugge. Er stonden dan ook tal van leuke activiteiten op het programma op deze prachtige zomerdag.

Harelbeke IN BEELD - Pleisterwerken Muylle wint 29ste Harelbeekse Minivoetbalhappening

Na een spannende finale en verlengingen heeft Pleisterwerken Muylle de herenfinale competitief gewonnen tegen Historic/Samba.

IN BEELD - BK Wielrennen met West-Vlaams podium bij de dames

Jesse Vandenbulcke, Ann-Sophie Duyck en Julie Van De Velde behaalden het podium van het BK wielrennen op de weg. Bij de heren toonde Tim Merlier zich de sterkste tijdens een massasprint. Wij verzamelden de mooiste beelden van dit BK.

Ieper IN BEELD - Rallyfans trotseren de hitte voor Renties Ypres Rally

Craig Breen is de winnaar van de 55ste editie van Renties Ypres Rally. En dat mochten tal van rallyfans aanschouwen. Onze medewerker trok naar Ieper om er de sfeer op te snuiven.

IN BEELD - BK in Gent wordt Forza Lampaertland, supporters massaal op post!

Vandaag vindt het BK Wielrennen plaats in Gent. Het lijstje met favorieten is groot en onze eigen Yves Lampaert is niet van plan om de Belgische driekleur vandaag af te geven. Onze medewerker ging alvast de sfeer opsnuiven bij de fans - van ondere andere Lampaert - en de beelden tonen dat zij er heel veel zin in hebben.

De Moeren IN BEELD - OKRA's twaalfde editie van Toeren in de Moeren

OKRA en Sport+ West-Vlaanderen - de grootste sportorganisatie voor 55-plussers in Vlaanderen - ging van dinsdag 25 tot donderdag 27 juni op stap met 2.500 mensen door de West-Vlaamse Moeren. En dat leverde fantastische beelden op!