Zaterdagavond 5 augustus: ‘One Night Only’ of het zotste musicalfeest in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke

Een beeld uit ‘One More Night’ van de zomer van 2022. © Steven Hendrix
Patrick Depypere
Patrick Depypere Medewerker KW

‘One Night Only’, het zotste musicalfeest van Vlaanderen, raasde op 30 juli 2022 als een orkaan door de Proximus Pop-Up Arena en deed Middelkerke op z’n grondvesten daveren. Het publiek danste, zong uit volle borst mee, kirde van de pret, ging recht op de stoelen staan én riep na afloop luidkeels om ‘MORE’!!

‘U vraagt, wij draaien!’ dachten ze bij Deep Bridge en dus wordt Middelkerke op zaterdagavond 5 augustus opnieuw gebombardeerd tot musicalhoofdstad van Vlaanderen. ‘One More Night’ belooft more van hetzelfde, maar dan anders en nog vetter: de strafste musicalstemmen van ons land, een ijzersterk live orkest, een steengoed ensemble, een swingend showballet en dat alles verweven in een wervelende show met de bekendste musicalhits aller tijden.

Deep Bridge geeft op zaterdag 5 augustus de aftrap van hun nieuwe theaterseizoen met dit oversized ‘One More Night’-meezingfeestje in Middelkerke. Iedereen kan/mag/moet daar komen meebrullen en uit de bol gaan op de grootste musicalhits. Met de puur en onversneden musicaltoppers Ann Van den Broeck, Michiel De Meyer, Helle Vanderheyden, Laurenz Hoorelbeke en Isabelle Heremans is het feestje alvast helemaal verzekerd. Het publiek krijgt hier ook nog eens de nachtegalen Lien Van den Bossche, Jens Sauviller, Justine Maurau en Nando Tilkin als backing vocalisten er bovenop!(PADI)

Reserveer nu voor ‘One More Night’ en ontvang per gereserveerd ticket, gratis een voor niets of 1 extra ticket viahttps://www.popuparena.be/nl/event/special/tts-channel-s100-5/one-more-night-het-grootste-zotste-musicalfeest-komt-terug-7E60BAECDA89FFF699C861890DB844161A3CCD9B4BFA078A188060BB358BBC69

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier