Zanger Greg (34) uit Tielt wordt in mei 2022 voor de eerste keer papa

Greg en Jennifer, zo gelukkig met de eerste baby samen. © PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Zondagnamiddag zong Greg nog op het podium tijdens het fanbal van zijn nicht Laura Lynn in Salons Mantovani in Oudenaarde. De 34-jarige artiest uit Tielt straalde. Niet alleen omdat hij graag op het podium staat, maar ook omdat hij groot nieuws probeerde te verbergen. Zijn vriendin Jennifer De Beuf (45) is immers zwanger. Rond mei 2022 krijgen ze samen een eerste kindje.

Eén jaar is Greg(ory) Vandenheede samen met Jennifer De Beuf, afkomstig uit Wakken. Ze leerden elkaar toevallig kennen. Jennifer stond eerst wat wantrouwig tegenover een nieuwe relatie, maar na een tijdje verbleef ze meer en meer in de woning van Greg in Tielt. Enkele maanden geleden besloten ze samen te wonen. Vooral omdat het tussen Greg en haar kinderen ook klikt. Jennifer heeft al drie kinderen: Jari (19), Kato (14) en Tresor (7). “Ik had nooit meer gedacht dat ik papa zou worden”, vertelt Greg. “Ik zette ook geen druk op mijn vriendin dat ze nog eens zwanger zou worden, aangezien ik nog geen papa was. Het kwam spontaan en nu ben ik natuurlijk heel bij dat ik papa zal worden. Wat ik verkies een jongen of een meisje? Belangrijk is dat het gezond is. Maar als ik toch mag kiezen, dan kies ik voor een meisje. Ik ondervond al dat de meisjes van vrienden en ook Kato – de dochter van mijn vriendin – zich goed bij mij voelen. Met jongens van mijn vrienden heb ik niet direct zo’n stevige band. Ik heb al drie pluskinderen, maar ik denk niet dat dit zal veranderen tegenover die kinderen, wanneer ik een eigen kindje heb.”

Jennifer is al negen weken ver en dat zie je al aan haar buik.
Jennifer is al negen weken ver en dat zie je al aan haar buik. © PADI

Jennifer vult aan: “Ik had geen vierde kindje verwacht. Mijn verwachting was bij drie kindjes te blijven. Ik ben nu al negen weken ver. Normaal gingen we het nog even verzwijgen, maar mijn buikje is al bol. De mensen informeren of ik misschien zwanger ben. Ik kan maar moeilijk liegen hé. Mijn voorkeur? Een meisje! Dan heb ik twee jongens, twee meisjes. Ik was van Tresor al 38. Ik ben er nu 45. Ik word door de gynaecoloog extra opgevolgd. Ik deed al onderzoeken. Wat mijn kinderen ervan zeggen? Mijn kinderen zijn over-enthousiast. Mijn dochter spreekt al van ervoor te zorgen. Ik ben nu inderdaad al enkele jaren uit de pampers, maar ik zat vaak tussen de pampers, want mijn mama werkte als onthaalmoeder en zorgde voor acht kindjes per dag. Ik heb nogal wat pampers ververst…” Hun eerste kindje samen komt ter wereld rond 20 mei 2022. “Ideaal, ’t is dan al mooi weer, dan kan ik met de kinderwagen gaan wandelen”, knipoogt Greg. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.