Yves Segers signeert borsten én konten, maar hij gaat ook in de pauze de mindervaliden bezoeken

Tijdens Het Schlagerfestival in Hasselt signeerde Yves zelfs op borsten. © PADI
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

Tijdens Het Schlagerfestival in Hasselt had Yves Segers het niet enkel druk op het podium, maar ook in de zaal. We ‘betrapten’ de zanger op het signeren van een blote borst. “Och, dat is niet de eerste keer hoor”, glimlacht hij. “Dat is iets dat al lang bestaat, zelfs nog van in mijn periode van Toast. Toen werd ik al regelmatig gevraagd om op borsten te signeren. De dames moesten daarvoor niet echt dronken zijn hoor. Zo’n vraag kwam spontaan.”

Yves signeert niet enkel op borsten, maar ook op mannelijke konten. Euhhh pardon? “Soms treed ik op voor studenten en die zijn niet verlegen om die vraag te stellen. Soms gaat dat dan ook gewoon om een weddenschap. Natuurlijk zitten er dan ook wel gasten tussen die boven hun theewater zijn.”

Yves Segers
Yves Segers © PADI

Tijdens Het Schlagerfestival bemerkten we dat Yves tijdens de pauze het podium opzocht waar de andersvalide mensen zaten. De zanger poseerde voor foto’s en gaf ook daar handtekeningen. Andere artiesten zagen we dat niet doen, maar Yves wel. “Vroeger stond ik daar niet zo bij stil, maar de laatste twee edities van het festival maak ik daar uitgebreid de tijd voor in de pauze. Als ik dan bij die mensen kom, zeggen ze telkens dat ik de enige artiest ben die dit doet op het festival. Ze zijn dan ook superblij met die extra aandacht en voor mij is het een kleine moeite, vermits we daar toch de hele avond aanwezig zijn”, besluit Yves. (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.